Az OTP devizakártya milyen árfolyamon vált?
Nemrég lett OTP devizakártyám és azt vettem észre, hogy nem az OTP deviza árfolyamával vált, hanem attól jóval kedvezőbb árfolyamon.
Vásároltam a kártyával (itthon). Ugye arra számítottam, hogy deviza vételi árfolyamon fogja átszámolni az összeget. Ehelyett nemhogy a deviza vételi, de az eladási árfolyamnál is magasabb árfolyamon váltott, ami nekem furcsa.
Aki már régebb óta használja a kártyát: milyen árfolyammal dolgozik? A Mastercard árfolyamát is néztem, attól is magasabb az árfolyam. Vagy most csak befoglata és később a könyveléskor majd korrigál? De akkor meg miért magasabb árfolyammal számolt?
Mié nem az ügyfélszolgálatot kérdezed?
Írjál otp direkten nekik, aztán megnézik, hogy helyes volt-e a váltás (az lesz) és ha rákérdezel, akkor talán félmondatban elnavigálnak oda, ahol megtalálod az esetedben alkalmazott váltási feltételeket.
4: felesleges kepeszteni a kérdező már a kiírás időpontjában tisztában volt mindennel és csak a válaszolók idejét próbálja rabolni.
Minden másra ott van az ügyfélszolgálat, akiktől nem szeretne választ kapni semmire. Mi meg totózzuk ki, hogy mi hogy van nála beállítva... RÖHEJ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!