Melyik a legmegbízhatóbb és legjobb választás arra, hogy pénzt utaljanak nekem, de ne legyen rizikós? Mint pl a rendes bankkártyára utalni
A Cash App megbízható? Vagy szerintetek melyik az? A Paypalról azt hallottam hogy csak magamnak tudok utalni pl
Köszi az értelmes válaszokat
Ha hülye vagy nem csoda, hogy lenéznek.
De én azért kíváncsi vagyok mi a rizikós dolgot látsz benne?
Rasszista? Pont én? Nem is ismersz kedves utolsó.
De ha leírom sem lesz jobb, mert mindenki lehülyéz azért mert valamit nem tudok. Miért baj, ha valaki tudatlan egy adott témában és mer kérdezni?
Pl olyan dologra gondoltam
1. Mennyire megbízható a PayPal oldal? Adatok, adatcsalás szempontjából?
2. Melyik oldalt/appot ajánljátok internetes bankszámla megnyitásához? (Pl paypal amit össze lehet kapcsolni a bankszámlával)
3. Ne legyen rizikós utalás-> ne tudjanak adatot kicsalni, félteni a bankszámlát stb
Remélem minden mindentudó kíváncsiságát ki tudtam elégíteni..
De jobb lesz, mert már az eredeti kérdést sem lehetett érteni.
Az adatokat tőled csalják ki, nem az oldaltól. Mindegyik oldal csak annyira megbízható amennyire te. Ha nem dőlsz be a csalós hívásoknak/smseknek/e-maileknek akkor teljesen biztonságos lesz bármelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!