Melyik banknál bankoltok, melyiket tartjátok a legmegbízhatóbbnak?
Unicreditnél vagyunk, de a K&H is jó.
Bankmonitor/bankráció is őket hozza ki.
Nagyon torzító a szavazás.
Az apró Gránit Bank külön szerepel, míg a 9 nagy egyike, a Takarékbank (legnagyobb fiókhálózattal) egyebek között.
A Sberbank is sokkal nagyobb mint a Gránit.
Egyébként meg ha valaki az egyebeket jelöli meg a szavazásnál honnan fogod tudni melyiket ajánlotta?
Szerintem módosítsd vagy írd ki újra.
KDB és Bank of China.
KDB, mert nagyon tetszik és jól jött, hogy ugyanazon a számlaszámon különböző devizákat tudok tárolni úgymond "zsebekben". Rengeteg országban van üzleti kapcsolatom, így egyszerűbb ha a bank nem váltogat fixen forintra vagy euróra, hanem egyszerűen berakja a megfelelő zsebbe. Ha olyan pénznem még nincs nálam, akkor pedig automatikusan létrehozza.
Bank of China, mert a legtöbbet Kínával üzletelek, és mivel közvetlen az összeköttetés, nagyon jó feltételekkel tudom üzemeltetni náluk az üzleti számlámat.
Érthető a te szempontodból, de a Bank of China itthon lakossági ügyfeleknek nem vezet számlát.
A szavazást tényleg újra kellene írni.
Nem tudom kik pontozták le azt a választ, hogy a szavazás torzító, pedig ideillő válasz.
A szavazás állásán is látszik, hogy az OTP után elég sokan kattintottak arra.
OTP. De csak azért, mert OTP Junior számlám van, szóval nincs számlavezetési díj és kártyadíj. Egyedül az utalás kerülne pénzbe, de arra meg ott a Revolut.
Nem ismerem a többi bankot, de nem hinném hogy nagy különbség lenne köztük (ahogy pl. a három nagy mobilszolgáltató is gyakorlatilag ugyanazt nyújtja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!