Nagy összegű pénz lekötése?
Amúgy ezek a trollok hol élnek, akik folyamatosan büfögik minden ilyen kérdés alá hogy részvények meg forex, olyan embereknek, akik azt se tudják hogy eszik-e vagy isszák a pénzt...
Miért vagytok ennyire szemetek? Miért akarjátok ennyire hogy ezek az emberek elveszítsék a kis megtakarításukat?
Budapesten.
És a pénzt nem eszik/isszák, hanem elköltik vagy befektetik (nem, nem a párnacihába).
A kérdés az volt hogy mi az ami a legjobban hoz. Nos 20+ éves távon a részvénypiac messze lehagyja a kötvény valamint ingatlan hozamokat.
A forexet nem ajánlottam, mert az nem befektetés hanem egy tevékenység, munka. (kereskedés)
Látszólag jobban félted a kérdező 10 millióját, aki gyikes válaszok alapján akar róla döntést hozni
Inkább gondold ezt át még egyszer…
Amilyen a kérdés, olyan a válasz. Ha a kérdező egy ökölszabályt akar mert egyszerű mint a faék, és lusta mint a dög utánaolvasni, kutatni a végtelen interneten… csak a sült galambot várva felqrja ide a nyolcszázadik “mibe kő befektetni 10 milliot hogy jó’ hozzon?” kérdést, akkor a válasz sem a nyolcszázadik tankönyvi “tudod van a hozam meg a kockázat közötti összefüggés, fontos a diverzifikáció blablabla” hanem szintén egy böfögés hogy “részvény”
Ezt is várja a kérdező, ezek nem érdeklődőek, kész megoldásokat akarnak. Nem hálót, hanem halat. Sem az energiát nem érdemlik meg sem a te igazságérzetedet.
Kérdező, 10M manapság egyáltalán nem számít nagy összegnek.
@4 Ha már "szemetet" emlegetsz, akkor az te vagy, aki valami igazán jót el akarsz vonni másoktól. A hozzád hasonló "szemetek" hatása miatt nem kezdtem el 10 évvel korábban a tőzsdét.
Tíz évnyi halogatással százmilliókat veszít az ember...
Amúgy mutatsz nekem bárkit, aki gagyi álompapírokból lett milliárdos (aminek a hozama majdnem eléri az infláció negyedét)?
Én nagyon sok embert tudok neked mutatni, akár bemutatni is, aki tőzsdén, részvényekkel és forex-kereskedéssel kényelmesen elérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!