Nagy összegű pénz lekötése?
@12
"Tudás nélkül én nem mernék részvényekkel, bitcoinnal és hasonlókkal kockáztatni."
Akkor soha nem fogsz, hisz a tudás abból jön, hogy CSINÁLOD...
Az állampapír jelenlegi hozamát, de annak a dupláját is egyébként játszi könnyedséggel meg lehet csinálni akár részvényekkel is, komolyabb hozzáértés nélkül.
Forexen még gyorsabban, pörgősebben halad az ember, de nagyobb hozzáértést és odafigyelést igényel.
Kriptót nem ajánlanám, az haladóknak való.
“Sajnos ilyen magas igazságézetű emberke vagyok”
Nem, te csak egy kisstílű troll vagy. Egy álomtolvaj. Egy ún. energiavámpír.
@13:02
Akinek tényleg meg van a magához való esze, és fel tudja mérni hogy mit is csinál, nem hasraütésből próbálja valami hülyeségre elszánni magát, hogy mindenét elveszítse, annak kétlem hogy majd pont én tudná "az álmát eltolvajlani".
“Forexen még gyorsabban, pörgősebben halad az ember, de nagyobb hozzáértést és odafigyelést igényel.“
a tőzsdei - vagy akár bármilyen színtéren történő - kereskedés az szerinted ugyanaz, mint a befektetés?
Igen, hisz a kérdésben nagy összegre utalsz, azt hinné az ember, hogy tényleg nagyobb összegről van szó, 500M vagy 1 milliárd esetleg.
Erre a második sorban benyögöd, hogy kamuztál a kérdésben, hisz egy átlagos, középkategóriás használt népautó árát szeretnéd befektetni, amelynek a tízszereséért (!) sem lehet megvenni egy közepesen jó helyen levő, átlagos állapotú kisebb házat.
Az általad említett "nagy összeg" nem elegendő pl. erre a full átlagosnak tekinthető hajóútra sem: [link]
Le kellene vetkőznöd a szegénységtudatot, mert semmire nem fogsz jutni az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!