Lehet-e pénzt kivenni az ATM-ből,ha nincs a számlán pénz, a hitelkeret 100 ezer Ft ami még nem lett felhasználva?
Figyelt kérdés
Próbáltam de kiirta,hogy nincs a számláján pénz?#hitelkeret #Pénzkivét ATM-ből!
2023. aug. 1. 08:14
1/3 anonim válasza:
Hitelkeretből max hitelkártyával tudsz felvenni szerintem de ezt nagyon nem ajánlom mert brutál költsége van.
2/3 krwkco válasza:
"Hitelkeretből max hitelkártyával tudsz felvenni szerintem de ezt nagyon nem ajánlom mert brutál költsége van."
A hitelkártya a normál (debit kártyával használható) számlától független dolog. A hitelkártyának külön számlája van.
3/3 krwkco válasza:
Ha lenne élő, felhasználatlan számlahiteled, azt fel kellene tudnod venni az ATM-ből.
Pl. OTP tájékoztatás:
"Az OTP Folyószámlahitel egy biztonsági tartalék a fizetési számláján. Ha hó végére elfogy a pénze, ebből a tartalékból - a felhasználható hitelkeret erejéig - továbbra is fedezheti kiadásait. Hitelkeretéből vásárolhat, utalhat vagy betéti kártyájával készpénzt is felvehet belföldön (ATM, posta, bankfiók) és külföldön (ATM, bankfiók)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!