Ha a hitelkártya törlesztőrészletét csekkről átállitottam átutalásra, akkor is elég a minimum vagy az egészet kell?
Exemnek volt ilyen kártyája, a lehető leghülyébb módon használta fel és ő is 20ezres minimummal fizette. Nem értette, hogy miért fizeti már 5 éve arra a pénzt amikor megnéztem egy kivonatot, hogy mégis mire is fizeti. Tehát abból a 20ezer Ft-ból kb. 3ezer Ft volt ami csökkentette a tőketartozást, a többi az mindenféle hitelbiztosítás meg kamattartozás meg ilyen-olyan díj volt. A bankok pont az ilyenre utaznak ,hiszen ebből lesz nekik bevétel.
Az ilyen kártyákat úgy a legjobb használni, ha egyből visszateszed ami levásároltál róla. Így ki is tudod használni a pénzvisszatérítést ha épp ahhoz a kártyához tartozik ilyen konstrukció és nem is kerülsz vele adósságspirálba.
"Ha a hitelkártya törlesztőrészletét csekkről átállitottam átutalásra, akkor is elég a minimum vagy az egészet kell?"
Szóval te vagy az, aki az én visszatérítésemet fizeti? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!