Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Észrevettem, hogy a diákihtel...

Észrevettem, hogy a diákihtel igénylésénél a kölcsönszerződéses lapra nem írtam rá a nevem. Ugye ez nem baj?

Figyelt kérdés

Erre gondoltam:

...amely létrejött egyrészről a Diákhitel Központ Zrt. (cégjegyzékszám:01-10-044593, székhely: 1027 Budapest, Csalogány u. 9-11.), mint hitelező (a továbbiakban: Hitelező)

másrészről

.............................................................................................................., mint hitelfelvevő, akinek személyes adatait a túloldali Hiteligénylési adatlap tartalmazza (a továbbiakban: Hitelfelvevő)

között, a hallgatói hitelrendszerről és a Diákhitel Központról szóló 86/2006. (IV. 12.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) rendelkezései alapján az alábbi feltételekkel:...

2010. okt. 14. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem baj.

Csak mert más nem írhat rá (esetleg az ügyintéző), mert az már okirat hamisítás.

2010. okt. 14. 11:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem érvényes az igénylésem, akkor sem, ha aláírtam? ...
2010. okt. 14. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:

:D

Azt hittem, én vagyok a legjobb, a születési dátumom hagytam le anno.

Baj, mert nem fognak utalni semmit. Úgyhogy szerintem menj be gyorsan és köss velük egy másik szerződést, mert az előző hiányos, ezért semmis. Vagy legalábbis hívd fel őket, hogy ilyen esetben mi a teendő, de nekem újat kellett kötni, az biztos.

2010. okt. 14. 12:31
 4/5 anonim válasza:

Én a félévek számát hagytam le, de szerencsére időben észrevettem, és írtam nekik egy e-mailt, hogy mi lenne a teendő, és belinkelt egy lapot, amire csak a félévek számát kellett beixelnem, és ennyi, elküldtem nekik.

Ha nem tettem volna, érvénytelen lenne a szerződés.

De egyébként ha felhívod ezt a számot: 06-40-24-00-24, amin egy autómata beszél végig, akkor megtudhatod, hogy elfogadták e vagy sem.

2010. okt. 15. 09:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Megkaptam... :-)
2010. okt. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!