Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankkártyák megnyitásánál...

Bankkártyák megnyitásánál (igénylésénél) mi ez a "nyitóösszeg"?

Figyelt kérdés

Pl K&H-nál min.20.000 CIB Banknál 5000.

Ez azt jelenti,hogy hiába ingyenes az igénylés,akkor is rá kell raknom minimum ennyiket? Döbbenet.........

2010. szept. 4. 22:34
 1/10 anonim válasza:
öö..igen de asszem logikus h nem a miért nem 0 forint reklámba vagyunk..bankszámla nyitáshoz kell egy minimum..
2010. szept. 4. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:

A Postánál ez az összeg 2000Ft. Tulajdonképpen a nyitás ingyenes, csak éppen a kártya első éves díjat ráterhelik a számlára. És hogy a számla ne rögtön minusszal induljon, ezért kell ez az összeg.

De amit te írsz, az egy kicsit sok.

2010. szept. 4. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Miért döbbenet? Mi ebben a fura?

A kártyát azért igényled, mert használni akarod. A használathoz meg úgyis kell rá pénz.

2010. szept. 5. 00:02
 4/10 A kérdező kommentje:

Ja,vazzze,de én úgy gondoltam,hogy megnyitom és mivel ingyenes így nem is kell oda rögtön pénzt vinni...itt meg kiderül,hogy mégsem...

Én az első fizumat akartam rajta először látni...

Angliában tök ingyenes mindenhol és nem kell rá rakni semmit!

Öcsém milyen országban élünk...na ez is döbbbenet!!!!

2010. szept. 5. 07:33
 5/10 anonim ***** válasza:
én eredetileg inter-európás voltam, nem kellett egy fillért se raknom a számlára nyitáskor, most cib-es vagyok, ide automatikusan átkerültem, de akikről tudok, hogy cibnél nyitottak, ők tuti nem raktak pénzt a számlára nyitáskor ;)
2010. szept. 5. 08:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Kizárt! Most néztem az oldalukat és KELL rá pénzt tenni nyitáskor!!!!
2010. szept. 5. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Mivel a számlafenntartásnak is van díja, és a bank nem tudhatja, hogy mikor utalnád rá a fizudat vagy mást (és nem is kérdezhet ilyeneket), természetesen szeretné, hogy legyen a számládon erre fedezet...

Nem hatalmas összegeket szoktak kérni, tényleg nem értem, ez miért akkora döbbenet. A tied marad a pénz, elköltheted, nem nyúlnak le semmivel.

2010. szept. 5. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Érdeklődd meg a cégnél ahol dolgozol, hogy melyik bankkal van szerződése és annál nyiss számlát mert akkor kapsz kedvezményeket.

Én pl a K&h-nál vagyok mert a cég amelyiknél dolgozok azzal kötött szerződést és így nekem (is) jobban megéri mert kevesebbet von le a bank pl kezelési költség gyanánt.

2010. szept. 5. 20:56
 9/10 A kérdező kommentje:

17:56-os,neked 20.000Ft nem sok erre??

Mert a K&H-nál ennyit kérnek,nem kevesebbet!

2010. szept. 5. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:

17:56 vagyok: 20eFt sok

sőt, a K&H-hoz akkor se mennék, ha ők fizetnének. Kerüld őket messziről! :)

Volt/van több banknál számlám, csak velük volt eddig gond.

2010. szept. 6. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!