Babaváro Tényleg csak 60 nap van a baba születése utan bejelenteni?
2021 májusában született az első gyermekem, terhesség alatt felvettük a babavárót amit szüneteltettünk, közben kicsit jóval előbb jött a tesó 2022 novemberben, viszont ő miatta nem voltunk még a bankban szüneteltetni... Nagyon elcsesztük?
Igy lecsúsztunk a szuneteltetésről és egy részének elengedéséről?
Nem szeretnénk több gyereket, nem lesz ingyen a 10m.
Igen igazad van utolsó voltunk benn akkor leráztak minket, utána úgy volt elmegyünk egy másik banka de az elmaradt..
Sajnos ebben a bankban 3 havonta új dolgozók vannak, mire bele jönne elmegy stb.
Érdekes hogy amúgy mindent is tudnak az emberekről, de ezt be kell jelenteni.
Köszönöm az 5. Válaszolonak utána néztem ez talán egy mentőöv
Azon támogatott személyek, akik esetében az eredeti 60 napos határidő 2023. április 28-án már letelt, vagy abból kevesebb, mint 60 nap van hátra, a törlesztés szüneteltetése, illetve a gyermekvállalási támogatás iránti kérelmüket 2023. április 28-tól számított 180 napon belül, azaz 2023. október 25-ig benyújthatják.
De most biztosan másik bankba megyünk,itt úgyse tudnak róla
Kérdező, 5-ös vagyok.
100%-ban biztos vagyok benne, hogy lehetőségetek van utólag bejelenteni a babát egy kormányrendeletnek köszönhetően, mert ez a munkám.
Ne hagyjátok magatokat lerázni, sajnos tényleg nagyon sok a félretájékoztatás.
Köszönöm a segítséget,sikerült!
kiderult hogy a nagytesonál is gondok voltak... hiányos volt..d e erről mi nem tudtunk nem szóltak csak véletlen derült ki(központ).
Ha esetleg olvassa valaki olyan akkor szólok nézessétek meg mert még lehet javítani.
Szeretem ha a bankba olyanok dolgoznak akik nem tudják mi van, majdnem ez miatt buktunk mindent.
5-ös vagyok, én meg azt "szeretem", amikor a tájékozatlanok itt is lepontoznak, miközben 100%-ban biztosan tudom, a válaszom helyes.
Az viszont nagyon szomorú, hogy a bankfiókokban is gyakori a félretájékoztatás. :(
ÖRÜLÖK, HOGY MEGOLDÓDOTT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!