Kinek milyen hitele van és mennyivel fizeti??
Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 11:29
3/9 anonim válasza:
Már nekem sincs, de kocsira volt 2 milliós lízing, az 3 évig havi 60 ezer volt pár éve. Most már nem lenne ilyen olcsó, az biztos.
4/9 anonim válasza:
Meg mikor 30000 volt a btc akkor vettem fel 5 milliot, azota is fizetem, meg kb egy ev van hatra belole, havi 155000
6/9 anonim válasza:
Lakás hitelem van még 7 évig lesz 60177 Ft. Utána majd amit számolnak, de azon vagyok, hogy minél többet tudjak bele rakni.
7/9 anonim válasza:
10 csokos és 10 babaváró, jelenleg 50 ezer Ft-ot fizetek, majd 3 év múlva lesz 100 a törlesztő. 20 évig, sok értelme nincs előtörleszteni.
8/9 anonim válasza:
Ferjemevel egyutt osszesen 417ezer havonta. Hat igen, krva sok, most nezunk megoldas utan, ugy vettem eszre, mar nem 24%os a thm, hanem “csak” 17%. De ha valakinek van jo otlete csokkenteni a hitelek osszeget, mindenre nyitott vagyok.
9/9 anonim válasza:
Tavaly járt le a lakáshitel. Havi 30ezer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!