Ha a magyart annyian beszélnék, mint az angolt, mennyivel jönne több válasz a kérdésekre az oldalon?
Ha feltesz valaki egy kérdés, mennyivel előbb kapna választ, és mennyivel több választ kapna? Sokkal kevesebb lenne akkor a válasz nélküli kérdés?
Elgondolkoztam, hogy ha mondjuk az USA-ban lenne ez a weboldal, angolul, mennyivel jönne több válasz. A népesség jóval nagyobb, mint Magyarország népessége. Mennyire látszódna meg ez a válaszok mennyiségén? Akkor csak úgy pörögnének a válaszok? A legfurább kérdés is perceken belül 20-30 választ kapna?
Nagyobb nyelvterületen, több az adott nyelvű weboldalak száma is. Nem biztos, hogy többen használnának egy-egy ilyen oldalt.
A pörgés, a válasz nélküli kérdések aránya, a GYK-n sem egyforma. Vannak pörgős és nagy arányban megválaszolt kérdéseket tartalmazó kategóriák, alkategóriák.
Az alábbi adatokat a válaszom írása előtt gyűjtöttem:
- A „Családi kapcsolatok” eléggé pörgős, és a 115 475 kérdésből, nem volt megválaszolatlan.
- De, itt, az „Egyéb” → „GYIK” 7 621 kérdéséből sem volt megválaszolatlan.
- Az „Állatok” kategória 294 881 kérdéséből 2635 volt megválaszolatlan, ez csak 0,89%.
Ezen belül:
- „Kutyák” 124 410 kérdéséből 587 volt megválaszolatlan, ez csak 0,47%.
- „Macskák” 33 880 kérdéséből 88 volt megválaszolatlan, ez csak 0,26%.
- A „Felnőtt párkapcsolatok” 603 853 kérdéséből 600 volt megválaszolatlan, ez csak 0,1%.
- A „Szexualitás” 371 285 kérdéséből 852 volt megválaszolatlan, ez csak 0,23%.
- A „Tini párkapcsolatok” 37 429 kérdéséből 1 volt megválaszolatlan. (Mikor néztem, a megválaszolatlan kérdés még csak 6 perce jelent meg.)
Csak részben hasonló oldalak vannak idegen nyelvűek, mint a gyakorikérdések. A gyakorikérdések teljesen egyedi a maga nemében.
Ha a lehetséges válaszolók (adott anyanyelvűek) száma pl. hússzorosa, harmincszorosa lenne a jelenleginek, valószínűleg az internetet használók aránya is hasonló lenne, és az adott témakörök iránt érdeklődők száma is. Feltételezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!