Ha kapnátok 5 millió ft-ot, mibe fektetnétek?
Figyelt kérdés
Az állampapír lenne a legjobb választás?2023. júl. 17. 14:46
1/10 anonim válasza:
2 M menne fele fele Diszkontba és PMÁP BMÁP-ba, 2M-t SP 500 EFT-be, vagy magyar aktívan kezelt alapokba, 1M pedig saját érzésre részvényekbe
2/10 anonim válasza:
"Az állampapír lenne a legjobb választás?"
Szerintem igen, 10M alatt nem kell bonyolítani, mehet állampapírba.
3/10 anonim válasza:
"Az állampapír lenne a legjobb választás?"
Ez az ötlet vajon honnan jött?
4/10 anonim válasza:
Háború előtt bzmeg azt állampapírba akarják rakni a pénzt....atyaisten. Oda rakd, amit senki nem tud tőled elvenni. Kriptó. Azon belül? Bitcoin.
5/10 anonim válasza:
#4 - "Háború előtt"
Bújjál be a bunkeredbe, ha így félsz...
7/10 anonim válasza:
Én mindenféle ETF-eket vennék meg részvényeket
8/10 anonim válasza:
Menne a saját vállalkozásba vagy aktívan kereskednék vele.
9/10 anonim válasza:
Pár hónapja még azt mondtam volna adósságot törlesztenék vele de ma már lesz*rom, megeszi az infláció.
Tehát: megvennék egy telket amit kinéztem 4,5 millióért, a maradékból vagy költenék rá (ültetési anyag, kertészeti eszközök stb.), ha lenne vele időm foglalkozni, vagy várnék, ha nem lenne.
10/10 anonim válasza:
"Oda rakd, amit senki nem tud tőled elvenni. Kriptó."
mi értelme is van elvenni, ha holnap amúgy se ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!