Hogyan tudnék hozzájutni 60000-ft hoz? (gyorsan) (bárlistás vagyok ingatlanom nincs)
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 18:14
11/17 A kérdező kommentje:
ja csak így ki fogják kapcsolni a villanyomat
jövőhónapig már nem várnak mondjuk arra elég lenne 14000-ft
de hát anyi sincs
2010. okt. 14. 15:46
12/17 anonim válasza:
A többi 36ezer pedig a gyógyszerre kell?
13/17 anonim válasza:
tegnapelőtt 19:21 vagyok
Komolyan! Egyre jobban sajnállak!
Ilyen sok a havi villanyszámlád?Milyen gyógyszerekre van szükséged?
14/17 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 19:21 vagyok
Komolyan! Egyre jobban sajnállak!
Ilyen sok a havi villanyszámlád?Milyen gyógyszerekre van szükséged?
ennek a válaszolónak írom
igen sajnos egy havi villanyom ennyi
női betegségeim vannak arra kelet volna a gyógyszer persze
nem 36 ezer értékbe a többi más számlára (víz)és kis tüzelő is jól jönne
2010. okt. 15. 16:36
15/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de annyira kamunak tünik amit írsz. 1havi villanyszámla elmaradásért nem kapcsolják ki a villanyt, te pedig azt írod, hogy 1 havi elmaradásod van. Elöbbi irásodban meg azt, hogy nem várnak. Pontosan milyen női bajaid vannak, amire annyira sok pénz kell? Nyugodtan megírhatod, mert ugye ez névtelen oldal.
16/17 A kérdező kommentje:
nem egy havival vagyok elmaradva hanem 3 havival csak egy kéne havit kellene befizetnem szerdáig hogy ne kapcsolják ki
2010. okt. 16. 15:53
17/17 anonim válasza:
Én mondanám, hogy adok kölcsön, de nem igazán látom biztosítottnak, hogy vissza tudnád fizetni... Annyi pénzem meg nekem sincs, hogy csak úgy ajándékozgassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!