Hogyan tudnék hozzájutni 60000-ft hoz? (gyorsan) (bárlistás vagyok ingatlanom nincs)
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 18:14
1/17 anonim válasza:
Valakitől nem tudsz kérni a családból, vagy barátoktól? Ha nem akkor a Providenttől vegyél fel, mert az a legegyszerübb. Ők nem néznek bárlistát, csak a saját bárlistásaiknak nem adnak.
2/17 A kérdező kommentje:
sajnos kérni nem tudok s a provident rakott bárlistára
2010. okt. 13. 18:28
3/17 anonim válasza:
Valószínüleg sehogy, de ennek csak örülj.
Mert ha hozzájutnál, a következő kérdésed az lenne, "hogyan tudnék 100000 forinthoz jutni".
És nem lenne megállás.
4/17 A kérdező kommentje:
á egy szer kellene csak nagyon fontos lenne most ez a 60 ezer többet nem vennék föl többet
2010. okt. 13. 19:17
5/17 anonim válasza:
Ember, ha máskép nem megy akkor próbálj meg lopni... Sajnos magyarországon ez van...
6/17 anonim válasza:
Amikor ilyet olvasok,egyszerűen elkezdem sajnálni az illetőt.Kár,hogy nem ismerlek,és kár hogy nem tudom miért fontos neked ennyi pénz,mert örömmel adnék akár kamatmentesen is..de tényleg miért vagy bajban?
7/17 A kérdező kommentje:
sajnos számlákra és gyógyszerre kellene
2010. okt. 13. 19:29
9/17 anonim válasza:
Ha már a providenttől sem tudsz felvenni hitelt, akkor nincs lehetőség. Rendesen kellett volna fizetni a providentet , akkor nem tesz fel bárra és egy vészhelyzetben tudtál volna kihez fordulni. :(
10/17 anonim válasza:
Jesszus, a gyógyszert még el tudom képzelni, hogy hirtelen kell, na de számlák???
Ember, a napi megélhetéshez szükséges dolgokat nem jó hitelbl fedezni... gondolom, nem ez az első alkalom, hogy úgy vettél fel kölcsönt, hogy "ez lesz az utolsó".
De hidd el, soha nem lesz jobb. Inkább most csússz egy kicsit a számlákkal és húzd össze a nadrágszíjat. Tudom, hogy kva nehéz, de jövő hónapban még nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!