OTP állampapír eladás hogyan?
Netbankon értékpapírszámla funkció alatt.
Ha friss a vétel, lehet még nincs felvezetve.
Viszont ha jót akarsz az OTP-s értékpapírszámlát dobd ki a francba, szüntesd meg minél előbb, mert pofátlan összegeket fizethetsz a fenntartásáért, még a Magyar Államkincstárnál teljesen ingyen vezetheted a számlát ahol vehetsz állampapírt. Amúgy azt tudod, hogy ha most eladsz, akkor még a tőkédből is bukni fogsz?
"Véletlenül rossz állampapírt vettem"
Tudsz nekem mutatni "jó" állampapírt?
Vennék én is.
@3
Kedves barátom, IQnuku, kérlek, ne magadból indulj ki!!!
Igazad van, az álompapírt tényleg nem nekünk, tradereknek találták ki, hanem a pénzügyi analfabéta tömegeknek.
Veletek ellentétben mi nem elégszünk meg azzal a hozammal, amelyik az infláció negyedét is alig fedezi.
Mi továbbtanultunk…
@06:02
Soha nem volt neked egy lukas vasad se, csak ennyit érsz hogy itt irkálod ki egész nap a troll baromságaidat. Ha csaj a tizede lenne igaz, amit itt az oldalon össze hazudoznál, akkor nem itt égetnéd magad a primitív troll hozzászólásaiddal.
En allampapir parti vagyok, Te csori. 18 milliom hever allampapirban, nyugodj meg. Szted ennyi penz eloteremtesere mennyire kell hulyenek lenni?
Inkabb dolgozzal vagy tanulj, ha t ha lesz ebben az eletedben meg penzed allampapirokra, te kis csori 😃
18M. 😅🤣😅🤣😅
Majdnem eléri az egyik autóm értékének a felét.😅🤣😅🤣😅
18M.
Vagyunk páran, akik havonta keresünk ennyit. Vagy többet.
Örökölted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!