Ha én az OTP banknál veszek fel hitelt, akkor a bank, azaz az ügyintéző látja, tudomást szerez róla, hogy nekem a K&H banknál van hitelem?
Konkrétan nem nagy összegű, összesen 1 millió forintos személyi kölcsönről van szó, ami nekem jelenleg van.
Az OTP azért jött fel, ugyanis ott a legkedvezőbb a THM lakáscélú hitelre.
Nekem speciel semmilyen negativ tapasztalatom nincs az otpvel.
A szemelyi kolcsonomet mind ketszer 30perc alatt folyositottak, a torleszto annyi amit megbeszeltunk, nem emelkedett. Semmilyen extra koltsegem nem keletkezett. Sot felhivtak a figyelmem hogy a kotelezo torleszesi biztositast is felmondhatom egy ido utan.
Raadasulaa munkahelyemmel partneri szerzodest kotottek igy 0ftos szamlam lett.
Ez a te velemenyed. Nekem viszont semmi bajom vele. A kisvaros ahol lakom, jelen vannak es van befizetos automata is amit gyakran hasznalok is. A koltsegei nem a legolcsobbak, de nem is kell annak lennie mert ok a legnagyobbak. Nekik nincs szukseguk uj ugyfelekre annyira mint a tobbi kisebbnek.
Gondolom fideszfobias, csanyifobias vagy. Es annyira utalod oket hogy kivetited masokra is.
Gondolom ha kiderulne hogy Orban mondjuk mindig a Lidlbe jar vasarolni akkor oda se mennel tobbet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!