Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha én az OTP banknál veszek...

Ha én az OTP banknál veszek fel hitelt, akkor a bank, azaz az ügyintéző látja, tudomást szerez róla, hogy nekem a K&H banknál van hitelem?

Figyelt kérdés

Konkrétan nem nagy összegű, összesen 1 millió forintos személyi kölcsönről van szó, ami nekem jelenleg van.

Az OTP azért jött fel, ugyanis ott a legkedvezőbb a THM lakáscélú hitelre.

2023. júl. 7. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2023. júl. 7. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. júl. 7. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A KHR-ben látják.
2023. júl. 7. 23:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2023. júl. 7. 23:50
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
Szia. Igen látja. Én személy szerint véletlenül se ajánlom az OTP-t. Undorító. Szemétláda banda. Beigernek mindent. Aztán egyoldaluan módosítgatjak a szerződést és a végén mindenképp te jössz ki rosszul, ök meg mosolyognak rajtad.
2023. júl. 8. 02:07
 6/12 anonim válasza:
Nekem is adtak lakáshitelt, úgy, hogy másik banknál van személyi kölcsönöm. A havi jövedelem a mérvadó.
2023. júl. 9. 17:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem értem ezeket a lepontozásokat. Az ember őszintén segíteni akarja a másikat azzal, hogy megosztja a negatív tapasztalatait azért, hogy más ne Essen bele ebbe a hibába, S cserébe lepontozzák. Tudod mit barátom, inkább akkor javaslom, hogy az OTP-nél vegyel fel hitelt. Aztán őszintén remélem, hogy amikor rájössz, mibe másztal bele, akkor eszedbe jut majd a kommentem, amivel figyelmeztetni akartalak, te meg cserébe lepontoztál...sok sikert!
2023. júl. 10. 02:06
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

Nekem speciel semmilyen negativ tapasztalatom nincs az otpvel.

A szemelyi kolcsonomet mind ketszer 30perc alatt folyositottak, a torleszto annyi amit megbeszeltunk, nem emelkedett. Semmilyen extra koltsegem nem keletkezett. Sot felhivtak a figyelmem hogy a kotelezo torleszesi biztositast is felmondhatom egy ido utan.

Raadasulaa munkahelyemmel partneri szerzodest kotottek igy 0ftos szamlam lett.

2023. júl. 10. 06:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Aki boldog az OTP-vel az meg is érdemli. Bankok tescos májkréme.
2023. júl. 10. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez a te velemenyed. Nekem viszont semmi bajom vele. A kisvaros ahol lakom, jelen vannak es van befizetos automata is amit gyakran hasznalok is. A koltsegei nem a legolcsobbak, de nem is kell annak lennie mert ok a legnagyobbak. Nekik nincs szukseguk uj ugyfelekre annyira mint a tobbi kisebbnek.

Gondolom fideszfobias, csanyifobias vagy. Es annyira utalod oket hogy kivetited masokra is.

Gondolom ha kiderulne hogy Orban mondjuk mindig a Lidlbe jar vasarolni akkor oda se mennel tobbet..

2023. júl. 10. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!