Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Érdekelne hogy baba váró...

Érdekelne hogy baba váró hitelnél mennyire kizáro ok a szerencsejáték havi jovedelmem 2-5%-at teszi ki?

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 00:16
1 2
 11/11 anonim válasza:

Jelentem átmentünk a bírálaton, szerintem a bank rá se mert szagolni, mert kiemelt prémium ügyfél vagyok. Nem kértek bankszámlakivonatokat, megnézték a jövedelmet a belső rendszerben és annyi. A hölgy kétszer visszakérdezett, hogy az itt látható adat valós-e. Nem tudom, nem találkozott még prémium ügyféllel akinek ilyen mutatói vannak ? Emlékszel, egyszer bent voltam a bankban pénzügyeket intézni a prémium részen, ahol egy suhogós mellegítős bácsi ült mellettem. Na mondom... majd amikor fél füllel hallottam, az ügyintézőjével beszélgette, hogy most épp mibe fektessen ide 10 oda meg 20 milliót. Ez 2000-es évek eleje volt, ennyi pénz akkor nagyon sok volt...

Aztán már csak a visszahívást vártuk az államkincstár miatt. Minden ok.

2023. nov. 22. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!