Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Valaki elmagyarázná összefogóa...

Valaki elmagyarázná összefogóan ezeket?

Figyelt kérdés

OTP Junior bankszámlát szeretnék nyitni. Nyáron mennék dolgozni és nem volt még bankszámlám így a tudásom eddig közel 0 volt.

A kártyát boltokban és online vásárlások során használnám.

Olvastam jó pár kérdést, és sokszor olvastam hogy az átutalások drágák az ilyen fajta számlán.

A kérdésem az lenne hogy pontosan mi számít utalásnak? Az is, ha online vásárolok nagyobb összegben? Vagy az csak egy bizonyos összeg felett? Vagy egyáltalán nem, és az csak sima kártyás fizetés?

Emellett olvastam hogy 2 fajta Junior számla létezik, de neveket nem olvastam, csak hogy az egyik éves és kezelési díja ingyenes. Akinek nagyobb tudása van ebben, le tudná írni hogy pontosan honnan tudom hogy a kedvezőtlenebb fajtát akarják rámsózni?

De bármilyen hasznos információt megköszönök, aki időt szán erre.

2023. jún. 5. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

A fizetés kártyával ingyenes.

Az egyes csomagok költségeiről nézd meg a választott bank weboldalán a listát.

Ne gondold túl, én OTP Juniort nyitottam tiniként, aztán kb 10 évig nem is gondolkodtam a dolgon, később pedig Revolutra álltam át.

2023. jún. 5. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudtommal ingyenes rajta minden tranzakció amíg diákviszonyod van. Tehát ha betöltöd a 18-at és továbbra is tanulói jogviszonyod fennáll, be kell menned a bankba igazolni hogy még tanuló vagy.

Ha a kártyaadataidat adod meg vásárláskor az is ingyenes.

Ha mobilbankban átutalást indítasz annak lehet némi díjja de nevetséges 100ft alatti bőven.

Úgyhogy semmibe nem kerül ez.

De pl mi a Cib bankban myitottunk welcome számlát, és az új ügyfél és az ajánló is kapott 20 e ft jóváírást. Nem egy összeg, de ingyen nem rossz.

A feltételek meg ugyanezek mint az otp nél.

2023. jún. 5. 17:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még szétnézek az oldalon, biztos ami biztos.
2023. jún. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!