Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi lehet ez a 2990 forint...

Mi lehet ez a 2990 forint amit időről időre le akar vonni az Apple a Revolut számlámról?

Figyelt kérdés

[link]

Csak annyit ír, hogy “Apple”, de azt nem hogy mégis mi ez…

Nincs aktív előfizetésem az Apple ID szerint.

2023. jún. 5. 10:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi ismét!

Na most vonta le az összeget, a visszatérítési kérelmet már el is küldtem, remélem vissza kapom…

Végülis nem az az app volt az, amit még 4.-én lemondtam, hanem egy ilyen AI chat app, aminek még pár hete próbáltam ki az ingyenes próbaverzióját és bár az appot töröltem, de ezek szerint nem mondtam le az előfizetést…

Az előfizetések listájában egyébként nem szerepelt és ez 100%, nem csak félre néztem, screenshotot is csináltam és tényleg nem volt sem az aktívban, sem az inaktívban… Onnantól, hogy most levonta a pénzt, bekerült az aktívba.

Szóval ez szerintem valami bug lehetett.

2023. jún. 6. 11:57
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt írták több órája, hogy vissza lett terítve, de nem jött meg a számlára… Érdekes.
2023. jún. 7. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Majd gyün! A revolutnál kell egy kis idő mire jóváírják.

Ami írsz a 11-esben az érdekes... nem így kellene működnie.

2023. jún. 7. 19:17
 14/14 A kérdező kommentje:
2db értesítés is jött e-mailben, arról hogy visszatérítették, de a Revolut számlámon még mindig nincs.
2023. jún. 8. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!