Mi lehet ez a 2990 forint amit időről időre le akar vonni az Apple a Revolut számlámról?
Csak annyit ír, hogy “Apple”, de azt nem hogy mégis mi ez…
Nincs aktív előfizetésem az Apple ID szerint.
A “közelgő” fül alatt is ott van a tranzakcióknál és azt írja, hogy egyszeri:
És ugye ott ott van az is, hogy előfizetések…
De nekem nincs aktív előfizetésem
Hát esetleg tudja valaki, hogy mégis mi lehet ez a jelenség…
Az előfizetések között az Apple ID-ben kellene látnom mindenképpen, ha létezne, nem?
Nem. Az egyik 6.-án járt volna le, a másik meg majd csak augusztusban.
Most akkor töltök fel pénzt a számlára és hagyom, hogy levonja ezt az összeget, de remélem hogy többet nem lesz ilyen rejtély… :/
A lejárat előtt több nappal kell lemondani, mert 1 nappal a lejárat előtt már meghosszabbítja.
Számlát nem kaptál? Szoktak küldeni mailban számlát.
Js és mi az az előfizetés amelyiknek ugyanennyi az ára mint amennyir próbálnak levonni?
Nem használja más ezt az appleID-t?
Tényleg az lesz a legegyszerűbb ha kifizeted, aztán megjön a számla és meglátod mi ez. Ha nem kell, akkor kérd vissza az árát.
“A lejárat előtt több nappal kell lemondani, mert 1 nappal a lejárat előtt már meghosszabbítja.“
Ezt mondjuk nem tudtam, ez hasznos infó köszi!
Igaz, valamikor 4.-én este mondtam le azt amelyik 6.-án jár le, szóval nem kéne hogy az legyen… De amúgy annak pont annyi az ára.
Én számlát ilyen 12-24 órával később szoktam kapni e-mailben, de majd ha megjött, remélem kiderül hogy mi volt ez…
"Igaz, valamikor 4.-én este mondtam le azt amelyik 6.-án jár le, szóval nem kéne hogy az legyen… De amúgy annak pont annyi az ára."
Akkor az volt az! Későn mondtad le és megújult!
Ne halogasd, le kell mondani korábban! Már a megrendelés után szinte azonnal lemondhatsz bármit, úgyis megkapod a végéig. Ameddig kifizetted, addig használhatod, akármikor mondod le!
Kérj visszatérítést!
Miután kifizetted!!
Jelentkezz be itt az AppleID-ddel:
Aztán a lenyílő menüből válaszd ki:
Következőt szeretném tenni: Visszatérítés kérése
Pár nap után fog csilingelni a visszatérítés. Meg ezen a felületen is látod ha megint belépsz, hogy hogy áll az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!