Webáruházba közvetlen banki utalással fizetem, átvertek?
Figyelt kérdés
Kratombolt.com oldalról rendeltem és banki utalással fizettem már két napja várok és semmi, írtam nekik e-mailt is de még nem is küldtek megerősítő email miután ki fizettem a rendelést.2023. jún. 4. 13:37
2/6 anonim válasza:
2 napja vársz, azaz csodálkozol, hogy pénteken délután rendeltél és nem kaptál semmit, nem válaszoltak se szombaton, se vasárnap. Felháborító, hogy nem dolgoznak a hét minden napján 24 órában. Reklamálj, hogy dolgozzanak a te kedvedért hétvégéken is, mert nem tudsz várni hétfő délutánig.
4/6 A kérdező kommentje:
2. Nem gondolom hogy egy emailre válaszolni nagy munka lenne
2023. jún. 4. 21:08
5/6 anonim válasza:
Te dolgozol hétvégén? Akár egy emailt is megírsz? A megrendelés fogadása, feldolgozása különben nem annyiból áll, hogy megírnak egy emailt. Vagy külön neked írjanak egy emailt, mert nem tudsz várni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!