Ma rendelni akartam kártyával egy webáruházbol de nem sikerült, ezt kaptam, mit jelent ez?
A fizetés sikertelen volt!
Időtúllépés hiba!
A tranzakció sikertelen státusszal lezárásra került időtúllépés miatt. Megerősítjük, hogy nem indítunk terhelést kártyáján, eddigi foglalása feloldásra kerül. Olyan esetekben, amikor a kártya ellenőrzése megtörtént a fizetőoldalon, azonban Ön nem tért vissza webáruházba, úgy a tranzakció automatikusan sikertelennek minősül. A bankok többsége azonban csak a foglalások megtörténtéről küld SMS-t, azok feloldásáról nem.
Ezt a webáruháztól kaptam. Most akkor újra meg kell rendelni vagy érvényes a rendelés? Természetesen nincs rá lehetőség hogy megegyszer próbáljak fizetni. Rendelési előzmény sincs. Csak az email.
Valószínűleg túl sokáig vártál a fizetéssel valami miatt.
" Megerősítjük, hogy nem indítunk terhelést kártyáján, eddigi foglalása feloldásra kerül."
Tehát nem fizettél. Nincs netbankod? Ott amúgy megnézhetnéd, mielőtt újra rendelsz, hogy beterhelték-e? - de szerintem nem.
Meg kell rendelned újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!