Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az baj ha OTP junior számlához...

Az baj ha OTP junior számlához nem kaptam papírt csak egy kártyát?

Figyelt kérdés
múltkor bennvoltam a bankban éshát 16 éves vagyok nemigazán tudtam mitkell kapnom , és csak egy bankkártyát kaptam , és tesómnak is junior számlája van , de ő kapott egy olyan lapot amin rajt van a PIN kódja meg még mindenféle . ebből esetleg lehet bajom a közeljövőben ?
2010. okt. 10. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:

kellett volna lapot is kapnod...

így honnan tudod a PIN-kódodat??:S

2010. okt. 10. 18:38
 2/5 anonim válasza:
Akkor irány újra a bankba és jelezd sürgősen a hiányosságot. Bajod nem lehet belőle, de pin kód nélkül elég nehéz használni egy kártyát vagy adatok nélkül e-bankolni.
2010. okt. 10. 18:57
 3/5 A kérdező kommentje:
azt még én adtam meg kártyakéréskor , így tudom a PIN kódom , csak papírt nem kaptam róla , szóval használni tudom a kártyát , csak nem tudom hogy hosszútávon lesz-e ebből gond .... ( 62000 van rajta úgyhogy nagyon nem mind1 ! ) meg elvileg az azonosítom is azon kellene rajta lennie amivel be tudok jelentkezni az OTP honlapján ,csak hát nem kaptam ugyebár azt a lapot , és nem tudom az azonosítomat , és belépni sem tudok .... de szerintetek most ez baj ? vagy mennyek be reklamálni ? vagy nem tudom ... kicsit elvagyok keveredve .... aztsetudom hogy OTP 14-18 éves junior kártyához adnak-e eggyáltalán ....
2010. okt. 10. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Újmódi, számlanyitáskor kell megadni a PIN kódot :( Ballagj el egy automatához, használd azt a kódot amit megadtál és válaszd a PIN kód megváltoztatása menüpontot azt hiszem 100 Ft, de én tutti megváltoztatnám :)
2010. okt. 14. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat ! :D Amúgy sikerült megoldani a problémát . most egy teljesen új rendszer lett bevezetve , két fajta csomag van . a régi és az új . a régi most szűnt meg , abban úgy volt hogy ők generálták a PIN kódot , az újban meg már az ügyfél adja meg . és az újban már PIN kód megadása papíron nincsen . így nem járt papír róla :) amúgy az uccsó válasza sokat segített , szóval külön köszönet neki ;)
2010. okt. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!