Hogyan lehet nem dombornyomott kártyát hozzárendelni a paypal számlához?
Ebay-ről szeretnék vásárolni paypal számlával. Nincs dombornyomott kártyám, a paypalon meg csak azt tudnám beregisztrálni (csak Visa, MasterCard vagy American Express kártyát fogad el). Kér valamilyen kódot a kártya hátuljáról, ami nekem nincs. Ha üresen hagyom, akkor hibát jelez!
Magát a paypal számlámat fel tudnám tölteni átutalással, de az ebayes fizetéskor is a bankkártya számomat kéri el, amit meg nem tudok beregisztrálni. Tud valaki segíteni, hogy hogy lehet?
Olvatam, hogy nem kell dombornyomott kártya, akkor hogy lehet hozzárendelni a paypal-hoz azt?
16:43-as vagyok még mindig
A 3 jegyű szám amit kér az aláírásod mellett van. Bocs, nem olvastam végig a kérdést :)
Csak dombornyomottat lehet hozzákapcsolni!
Azt viszont nem értem, hogy az Ebay miért kéri a kártyaszámot ha egyszer Paypal-lal szeretnék fizetni, hiszen pont ez a Paypal lényege, hogy ne kelljen mindenhol megadni a kártyaszámot. Amikor én fizettem Paypal-lal akkor nem is kérte, csak be kellett jelentkezni a Paypal-ra és rá kellett menni a fizetés gombra.
Szerintem az lehet, hogy Te nem Paypal fizetést, hanem kártyás fizetést választottál és azért irányít így is a Paypal oldalára, mert kártyaelfogadásuk a Paypal-on keresztül történik.
Azt hiszem már tudom mit csinálsz rosszul! Amikor a Paypal fizetési oldalán vagy, akkor az I have already have a PayPal account -hoz tedd a pöttyöt.
Mindjárt beteszek egy képernyőképet.
Amikor rányomok az ebay-en a pay naow gombra, akkor ez a következő képernyő, nem lehet választani, mindjárt a bankkártyám adatait kéri:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!