ATM beszívta a bankkártyám? Teendő?
Figyelt kérdés
Akartam rá pénzt felrakni, valamit félre nyomhattam, jelszót elírhattamvagy fogalmam nincs, de beszívta.
Letiltottam a kartyát de ilyenkor mi a teendő? Holnap menjek be bankba és mondjam nekik, vagy csak igényeljek egy újat?
2023. máj. 16. 19:19
11/12 anonim válasza:
ma 22:19
Nem tudom, hogy melyik banknál dolgoztál, de az ATM által "elnyelt" kártyáknak mindenhol szabályozott kezelése van. A bank/automatákat kezelő cég nem dönthet a bankkártya megsemmisítéséről egy bizonyos időn belül.
Az elnyelt kártyáért a tulajdonosnak kell jelentkeznie, nem küldik ki postán.
12/12 anonim válasza:
A CIB-nél pontosan ez volt a szabályzott kezelése a benyelt kártyáknak. Túl nagy rizikó és idő ráfordítás a tulajdonos megkeresése, főleg úgy, hogy nem is lehet tudni, le van-e tiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!