Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik ér többet valójában? 5...

Melyik ér többet valójában? 5 db 20000 Ft értékű vagy 2 db 50000 Ft értékű gépkocsinyeremény-betét?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 30. 20:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Az OTP autónyeremény viszont nem évül el, ha elrakod valami könyvbe könyvjelzőnek a betétkönyvedet (én így jártam) és csak évekkel később találod meg véletlenül és közben nyersz, utólag akkor is átveheted a nyereményedet. Nyerni sajnos viszont ezen még nem nyertem."

Ez pontosan nem igaz így. Amit linkeltem másik kérdést, ott van, hogy mivel az illető elfelejtette, az autó árának 55%-át kapta meg, ami azért elég jó vicc.

2023. máj. 1. 17:01
 12/12 anonim ***** válasza:

#6: Látom nem értetted meg a mondandóm. A 2-4% arra értendő, hogy már 3 éve ebben tartom a pénzem, és nem túl sokat kaptam volna érte eddig.

Tudom, hogy 16% az állampapír, de csak most lett ennyi. És gyanítom, hogy ez sem sokáig lesz.

#7: Attól függ. Nekem eddig azt mondták, hogy a nagyobb összegűből többet sorsolnak. Nem tudok ennél jobban utána járni, nem mehetek oda a sorsolás helyszínére. Egy a lényeg: szerencsére nem hiányzott eddig ez a pénz, így benne tudtam hagyni a nyereménybetétben.

2023. máj. 1. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!