OTP Értékpapírszámla passzív költsége?
Szeretnék nyitni az OTP-nél egy értékpapírszámlát, ahol legelőször egy adag zrt-s részvényt tárolnék (kívülről kapom).
Milyen "passzív" költsége van az OTP-s értékpapírszámlának, ha nem kereskedek rajta aktívan, csupán "tarolásra" van használva. (Havi, negyedéves, vagy éves díj, valószínűleg a minimumot nem fogja elérni a forgalom, így a minimum összeget kell fizetnem.)
Az aktuális hirdetmény: [link]
(Egy órája bújom, de kezd sok lenni)
Előre is köszönöm, ha tudja valaki a választ.
1:
Teljesen igazad van, ez lesz végül. Csak ugye hosszúhétvége, szünet... És most számolgatok.
Gondoltam, hátha van valakinek tapasztalata vele.
Igazából, jobb több oldalról megnézni a dolgot, lehet, hogy egy aktív ügyfél máshogy írja le, minthogy engem tájékoztatnának bent. Mert ugye ismerjük a bankokat.
Ha nincs Prémium vagy Prémium Plusz folyószámlád az OTP-nél, Akkor negyedévenként legalább 976 Ft vagy a számlaérték 0,25/4=0,0625%-a.
A bonyolítás csak arra vonatkozik, hogy hogyan számítja a számlaértéket az OTP. Mivel nem adsz és veszel, ezért nálad a részvények értéke.
Szerintem ennyi.
0.25%
10M értékű portfolióra (akár pénz, akár értékpapír, akár befektetési alap) évi 25000 Ft.
De minimum kb. 4000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!