Mi történik, ha a bank nem tudja levonni a havi törlesztőt, 20 000 ft-ot, mert nincs semmi pénz már a számlámon? Majd csak jövő hónap 10.-én lesz.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 17:06
1/4 anonim válasza:
Kapsz 1 felszólítást majd és büntető kamat. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Elkezd ketyegni a késett napok száma, amely alatt a késedelmi kamatot számítja fel a bank a 20eft hátralékra. Adott napszám elteltével felszólítólevelet küldenek ki, amely szolgáltatásnak van egy 1 - 5 ezer forintos díja. Szóval lehet, hogy 10-én már 25-30 ezret fog a fizetés érkezése után terhelni. De ha elolvasod a szerződésedet (a papír amit hitelfelvételkor csak úgy aláírtál), pontosan is ki fogod tudni számolni mi vár rád.
3/4 anonim válasza:
Sorban all, es amikor kerul ra penz automatikusan levonja.
En egyszer jartam igy otpvel.
Nem tudta levonni, telefonaltak, elmondtam a szitut. Mondtam hogy jon a fizum 8.an. Azt mondtak semmi gond, a rendszer levonja, lesz nemi extra költség, azt kulon fizessem be utalassal.
Jott a fizu, azonnal annyival kevesebb maradt belole, utana idoben levonta a masikat es befizettem kb 5-8%kamatot. Pontos osszeget kalkulaltak ki a napokra.
4/4 anonim válasza:
Én csak azt tudom volt most egy számlám, amit nem használtam pár hónapig, de annyit hagytam rajta a havi számlavezetésit tudja vonni a bank. Közben hopp éves kártya díja, amit nem kalkuláltam bele így mínuszba került kicsit na onnantól hívogattak. Nem akartam elhinni ennyiért napi 5x hívják az embert (blokkoltam számot, mert már agygörcsöt kaptam tőle, de láttam a listán). Utaltam rá pénzt hogy megnyugodjanak végre, de szánalmasnak tartom más milliókkal tartozik, lop-csal aztán kb semmi nincs nálam meg ennyiért élni nem hagytak (volna). Azért különbséget kéne tenni 5-20ezerrel tartozik vki vagy mondjuk 300 ezerrel...no mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!