Provident otthoni szolgáltatás során lekérik a KHR adatokat?
Legutóbb nem kérték, de nem tudom mire számítsak.
Kisebb összegre van szükségem 300 000 Ft.
otthoni szolgáltatásért kifizetsz heti több ezer ft-t?
Te sem vagy tiszta fialás.
providentnek van átutalásos törlesztése is és így a visszafizetett összeg kb mint egy bankké.
otthoni szolgáltatással kb a dupláját fogod visszafizetni, senki nem fogja ingyen beszednia pénzt kiautókázik hozzád és beszedi a pénzt, ez + költség.
Persze van akihez ki is kell menni mert nem akar fizetni.
300E ft 57 hétre 377E kb 32E havonta (6700/hét)
otthoni szolgáltatással :
Otthoni Szolgáltatás teljes díja: 266 880 Ft
Teljes visszafizetendő összeg: 644 100 Ft
Nos aki ennyire idióta és kényelmes hogy lusta utalni inkább házhoz kéri a beszedőket, az dögöljön is bele ebbe a hitelbe.
Vettem fel Én is 1millát 5 évre 1,5-t fizettem vissza
otthonival kb 2M lett volna és havi törlesztés volt 65E duplán fizettem így 2,5 év alatt letudtam
lekérik a KHR adatokat?
nem nagyon fognak foglakozni vele.
Igen, ez is igaz sok emberre,
providentet azért vesz fel sok ember mert könnyebben jut hitelhez, persze ez magas kockázatot is jelent ezért is megy ki sok esetben a beszedő.
Ha valakinek gyorsan kell hitel, -persze fedezete is van (jövedelem), és fizeti is átutalással, annak teljesen jó megoldás.
kicsivel magasabb a banki kamatnál csak, persze pl támogatott lakáshitelnél jóval magasabb.
Provident?
Ez egy olyan pénzügyi szervezet ahol magánszemélyek (is) fektetnek be és azt a pénzt adják ki hitelbe, ezek rövid távú befektetések, magas kamattal.
Senki se higgye hogy uzsora kamat, uzsorakamat akkor lenne ha egy héten belül vissza kellene fizetned és a dupláját, de még egy év alatt se kel annyi kamatot fizetni.
Csak sokan az otthoni szolgáltatást is a kamathoz számolják, pedig semmi köze hozzá.
Az egy külön szolgáltatás, -bár valóban eleinte csak ezzel volt elérhető, de meg is lehet érteni, sokan nem fizettek, muszáj volt behajtani valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!