Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A "több részletben" vett...

A "több részletben" vett állampapírt egybe kezelik?

Figyelt kérdés

Fél éve vettem X összegért PMÁP-ot. Most összejött ismét ugyanaz az összeg amiért megint vennék ismét PMÁP-ot.

Ilyenkor hogy alakul a kamatfizetés és a lejárat időpontja?

Az első vásárlás összegéhez teszi hozzá a újabbat, vagy külön kezeli?

(Mellékesen kérdezem, hogy PMÁP, vagy DKJ a jobb, ha 2 év múlva lehet hogy hozzányúlnék a pénzhez?)

Előre is köszönöm a segítséget.

2023. márc. 25. 15:23
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
75%

Előrébb tartasz a képzelt világodban :)

Nem tűnik fel, hogy egyre csak elhitelteleníted magad?

"noname szélhámos szolgáltatás"

tükör?

2023. márc. 25. 22:55
 52/58 anonim ***** válasza:
75%

Ne sértődj meg nagyon deee… Senki nem fizetne neked ezért komoly pénzt. Mert nem keresel semennyit a tőzsdén, annyit tudsz róla, hogy mikor nyit.

De úgy látszik sarokba szorultál és már csak az “akimonnyamásra” színvonalú feleselgetés maradt hátra, szóval.. mára ennyi volt a trolletetés, oszd be.

2023. márc. 25. 23:01
 53/58 anonim ***** válasza:
71%

50.

úgy látom a 46-os által ajánlott Google-használat sem megy neked - vagy talán annyi eszed mégis volt, hogy az sem segít rajtad, mert saját magadnak kellene itt megfogalmaznod, az meg nem megy.

de ebből jól már nehéz lesz kijönni (nem mintha az egyéb megnyilvánulásaid nem lennének egyértelműek)

(45-ös voltam)

2023. márc. 25. 23:41
 54/58 anonim ***** válasza:
0%

@53

El nem tudom képzelni, ezt miért nekem címezted...

2023. márc. 26. 00:25
 55/58 anonim ***** válasza:
82%
#54 Nem meglepő, hogy ez is magas neked
2023. márc. 26. 00:49
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

Szintén te, egy másik kérdésnél:

,,Az elmúlt egy évben (is) jól jövedelmeztek a korábbi befektetéseim, havi átlagban 1,68 milliót költöttem (jól élek, sokat utazok), s átlagosan havi 4,73 milliót tettem félre. Ezeket újra befektettem, így a következő egy évben minimum duplázódik a profitom.”

:D :D :D

2023. márc. 26. 00:55
 57/58 anonim ***** válasza:
0%
Ez utsó nem hangzik rosszul. Kitől származik az idézet? Valamit jól csinál az illető. Tetszik a hozzáállása. Már majdnem olyan jó, mint az enyém.
2023. márc. 26. 00:59
 58/58 anonim ***** válasza:
82%

Jó volt eddig nevetni rajtad, köszi!

Szervusz!

2023. márc. 26. 01:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!