A "több részletben" vett állampapírt egybe kezelik?
Fél éve vettem X összegért PMÁP-ot. Most összejött ismét ugyanaz az összeg amiért megint vennék ismét PMÁP-ot.
Ilyenkor hogy alakul a kamatfizetés és a lejárat időpontja?
Az első vásárlás összegéhez teszi hozzá a újabbat, vagy külön kezeli?
(Mellékesen kérdezem, hogy PMÁP, vagy DKJ a jobb, ha 2 év múlva lehet hogy hozzányúlnék a pénzhez?)
Előre is köszönöm a segítséget.
Ami neked "irreális mese", az nekem valóság.
S tudom, az irigység nagy úr...
"valóság", "irigység"
Az előbb pedig még pénzért kuncsorogtál idegeneknél azért hogy bebizonyítsd az igazad. :)
Tévedsz, itt aki kuncsorgott, az ingyen szignálszolgáltatásért kuncsorgott, amit a világon sehol nem adnak ingyen.
Én max. kuncogok, s ugyanakkor szomorúsággal is tölt el, hogy milyen buta emberekkel vagyok körülvéve.
Nem véletlen hogy a Fidesz ennyi alkalommal megnyerte a választást. A sok …nek szavazójoga van.
Butának lenni nem kifizetődő.
43.
ok, én buta vagyok, kérlek magyarázd el nekem egyszerű szavakkal, hogy mi az a repopiac, mert nem értem. köszi.
Megfordítom a kérdést, te mennyit fizetnél ugyanezért nekem?:) szívesen kiírom ide hogy én meg napi 5%-ot keresek kockázatmentesen. Ugyanakkora szavahihetőséggel.
Nem kuncsorogtam ingyen szignál szolgáltatásért, mert eszembe nem jutna másolni a trade-jeidet, mivel nem hiszem el az állításod - mivel nem bizonyítottad be :) Ez lenne számodra az alkalom, utána lehet, hogy megfontolnám… persze mivel csak hantázol, nincs is mit bizonyítani.
A szignál szolgáltatásodban az volna a hozzáadott érték, amiért bárki is fizetne, hogy olyan ad az ügyleteiről infot, aki bizonyítottan sikeres. Egy noname szélhámos kereskedési infoi senkinek nem érnek egy fabatkát sem, sajnálom.
48, a te világodban két két szó, az enyémben egy. Nem véletlen hogy előrébb tartok az életben mint te.
49, nekem nincs szükségem a te “noname szélhámos” szolgáltatásodra. Én megtanultam a szakmát, tedd te is azt, s akkor nem lesz szükséged arra, hogy ilyen fórumokon kunyerálj olyan értékeket ingyen, amikért mások komoly pénzeket fizetnek ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!