Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A "több részletben" vett...

A "több részletben" vett állampapírt egybe kezelik?

Figyelt kérdés

Fél éve vettem X összegért PMÁP-ot. Most összejött ismét ugyanaz az összeg amiért megint vennék ismét PMÁP-ot.

Ilyenkor hogy alakul a kamatfizetés és a lejárat időpontja?

Az első vásárlás összegéhez teszi hozzá a újabbat, vagy külön kezeli?

(Mellékesen kérdezem, hogy PMÁP, vagy DKJ a jobb, ha 2 év múlva lehet hogy hozzányúlnék a pénzhez?)

Előre is köszönöm a segítséget.

2023. márc. 25. 15:23
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
41%

Ami neked "irreális mese", az nekem valóság.

S tudom, az irigység nagy úr...

2023. márc. 25. 19:21
 42/58 anonim ***** válasza:
78%

"valóság", "irigység"

Az előbb pedig még pénzért kuncsorogtál idegeneknél azért hogy bebizonyítsd az igazad. :)

2023. márc. 25. 19:22
 43/58 anonim ***** válasza:
0%

Tévedsz, itt aki kuncsorgott, az ingyen szignálszolgáltatásért kuncsorgott, amit a világon sehol nem adnak ingyen.

Én max. kuncogok, s ugyanakkor szomorúsággal is tölt el, hogy milyen buta emberekkel vagyok körülvéve.

Nem véletlen hogy a Fidesz ennyi alkalommal megnyerte a választást. A sok …nek szavazójoga van.

Butának lenni nem kifizetődő.

2023. márc. 25. 20:20
 44/58 anonim ***** válasza:
78%
Oktatást senki sem kért, az állításodat kellett volna bizonyítanod de ez természetesen nem sikerült :)
2023. márc. 25. 20:32
 45/58 anonim ***** válasza:
71%

43.

ok, én buta vagyok, kérlek magyarázd el nekem egyszerű szavakkal, hogy mi az a repopiac, mert nem értem. köszi.

2023. márc. 25. 20:36
 46/58 anonim ***** válasza:
60%

Gyors google...

2023. márc. 25. 20:42
 47/58 anonim ***** válasza:
41%
Negyvennégyes, oktatásról szó sem esett, ingyen szignálszolgáltatásért kuncsorgott itt valaki. Látom, az alapfogalmakkal sem vagy tisztában.
2023. márc. 25. 21:44
 48/58 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nem vagyok tisztában... viszont a szignál szolgáltatás két szó :)
2023. márc. 25. 22:03
 49/58 anonim ***** válasza:
78%

Megfordítom a kérdést, te mennyit fizetnél ugyanezért nekem?:) szívesen kiírom ide hogy én meg napi 5%-ot keresek kockázatmentesen. Ugyanakkora szavahihetőséggel.

Nem kuncsorogtam ingyen szignál szolgáltatásért, mert eszembe nem jutna másolni a trade-jeidet, mivel nem hiszem el az állításod - mivel nem bizonyítottad be :) Ez lenne számodra az alkalom, utána lehet, hogy megfontolnám… persze mivel csak hantázol, nincs is mit bizonyítani.

A szignál szolgáltatásodban az volna a hozzáadott érték, amiért bárki is fizetne, hogy olyan ad az ügyleteiről infot, aki bizonyítottan sikeres. Egy noname szélhámos kereskedési infoi senkinek nem érnek egy fabatkát sem, sajnálom.

2023. márc. 25. 22:29
 50/58 anonim ***** válasza:
41%

48, a te világodban két két szó, az enyémben egy. Nem véletlen hogy előrébb tartok az életben mint te.

49, nekem nincs szükségem a te “noname szélhámos” szolgáltatásodra. Én megtanultam a szakmát, tedd te is azt, s akkor nem lesz szükséged arra, hogy ilyen fórumokon kunyerálj olyan értékeket ingyen, amikért mások komoly pénzeket fizetnek ki!

2023. márc. 25. 22:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!