Revolut számlára kérhetek fizetést?
Gondolkozok, hogy bankot váltok(Cib).
Revolutot néztem ki, mennyire megbízható ?
Ha jól olvastam nincs semmi féle kàrtyahasználati díj? Illetve euróban is tudom tartani a pénzem?
Levenni, hogy tudok róla ? Ugyanúgy bàrmelyik atmnél és ingyenes e ? Kapok ugyanúgy bankszámlaszámot , amire kérhetek fizut ?
Vagy csak mellékkártyaként érdemes használni magyar leányvállalatú főkártya mellett ?
Csak mellékkártyaként.
Ha bármi bajod van velük, nincs semmi használható ügyfélszolgálat, max egy használhatatlan chatrobottal beszélgethetsz.
1) kérheted külföldi számlára is, nem írja elő a törvény a magyar számlát
2) az ezzel kapcsolatos költségeket neked kell kifizetni (pont fordítva, mint a hazai számla esetében, ahol nem lehet a munkavállalóra hárítani a költségeket)
A törvények a fenti két dolgot mondják ki.
Az egy másik kérdés, hogy a cégnek nincs e valami belső szabálya, ami kizárja (pl Kollektív szerződésben szoktak ilyet rögzíteni), vagy éppen egyszerűen azt mondja a főnök, hogy nem és kész, te meg mehetsz panaszkodni mindenfelé.
Én simán revolutra kérek minden kifizetést. Sosem volt vele gond.
Az egyik cégem is 100%ban revoluton bankol.
Az ügyfélszolgálat tökéletesen és gyorsan működik. 3-4 alkalommal kellett használnom (általában saját hibából, stb), és pillanatok alatt ügyfélszolgálatossal beszéltem, akik megoldották a dolgot, sőt volt hogy még bónuszt is kaptam (pl 1% cashback egy hónapra) csak úgy, mert you are awesome.
Szóval stop the FUD shit.
Elmondom ez velem hogy történt.
Egyik meghívásnál (anyukám éppenséggel) azt gondoltam minden teljesült és mégsem kaptam pénzt, korábban nem volt ezzel gond. Rájuk írtam. 1 perc alatt a chat agent (nem chatbot) azt mondta, hogy hát igen, kicsúszott a rendelkezésre álló hetekből, de a szándékot értékelve megadják a pénzt, és amiért ilyen lelkesen promóztam (ez volt a harmadikk meghivásom három év alatt) még kaptam 1% cashbacket egy hónapra, ami pont jókor jött, mert kábé két millát költöttem külföldi búvárexpedíció miatt a kártyáról. :D
"igen, kicsúszott a rendelkezésre álló hetekből"
Nálam kb ahogy megjelent egy nap után a meghívottjaim között, már azt mutatta instant, hogy nem teljesítette az elvárásokat. vicc.
Igen, mert mit mutasson, miután meghivtad, azonnal azt hogy teljesítette? :D érted te mit irsz egyáltalán?
Van egy checklist amit végig kell pipálni. Az elején nincsenek kipipálva, aztán ahogy megrendeli a kártyát, fizet vele, stb, ki lesznek.
Megjegyzem az sem egy egészséges lelkivilágú ember aki egy referencia rendszer alapján ítél meg egy online bankot... :D
nekem csak az átváltással évi 1M körül spórolnak meg pénzt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!