Hitelt szeretnénk felvenni, hol a legkedvezőbbek a feltételek?
Tudom, hogy most a válság miatt sehol sem túl jók, de nekünk szükségünk lenne rá. Valószínűleg jelzáloghitel lenne édesanyámék házára és kb 10-12 millió kellene. Az a probléma, hogy csak a férjem van bejelentve szakmunkásbérrel (80 ezer körül), aki igaz hogy havi 3-4 száz ezret is megkeres de nem hivatalosan. Én gyesen vagyok és nincs bejelentett munkahelyem.
Esetleg meglehet variálni a bejelentett összeget a főnökével?
Mik a lehetőségeink?
Minden érdekel.
Az előttem szólónak: A legtöbb bank ad jövedelem nélkül hitelt, de a fedezet értékéhez képest sokkal kevesebbet, mintha lenne valakinek jövedelme. Az Unicredit (és sok más bank is)az égbe emelte a kamatokat. Nem árt vigyázni, mert ahol még mindig van CHF alapú hitel, közel nem biztos, hogy "normálisak" a kamaton is. Az Unicreditnél pl drágább lett a CHF hitel, mint az eurós hitel!!!
Valóban célszerű hiteltanácsadóhoz fordulni, de csak olyanhoz, aki bank semleges, bankfüggetlen, minden bank ajánlatát le tudja tenni az asztalra.
Mint pl én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!