Lehet nyitni ugyanannál a banknál egy rendes számlát úgy, hogy már van egy diákszámlám a banknál?
Nyitnom kell egy új számlát bizonyos okok miatt, azonban nem tudom, lehet-e ugyanannál a banknál nyitni egy másik fajta számlát. Amennyiben nem lehet, akkor milyen bankokat kellene megfontolnom, ami nem OTP bank?
Jelenleg CIB bankos vagyok.
5-ös és 7-es vagyok:
9-esnek:
Amikor érzed, hogy te nem érted meg akkor gondolom a másikra akarod ezt ráverni. Vagy szimplán trollkodsz.
A diákszámla is rendes számla én magam írtam ezt, de azt is, hogy mindenki érthetné, hogy a díjazásában van különbség, így kérdezte a kérdező.
Én mondjak egy okot, hogy miért kellene neki másik? Nem én vagyok a kérdező, ezt ő tudja, azóta meg is írta.
Én azt mondtam, olvad vissza, hogy tud nyitni a CIB-nél nem diákszámlát (nem kedvezményes), de talán jobban megérné akkor már másik banknál diákszámla.
Ezért írtam, hogy inkább valószínú másik bankhoz kellene menni a második számla kapcsán.
Most már megértetted?
Kérdezőnek:
A bankot kellene megkérdezni erről, én nagyon nem vagyok biztos benne, hogy van ilyen szabály. Azonban törvényi szinten nem tilos kikötni, így lehet, hogy a CIB alkalmaz ilyet.
Ha a bank megerősíti, akkor valóban megérné másik bankszámlát nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!