Lehet nyitni ugyanannál a banknál egy rendes számlát úgy, hogy már van egy diákszámlám a banknál?
Nyitnom kell egy új számlát bizonyos okok miatt, azonban nem tudom, lehet-e ugyanannál a banknál nyitni egy másik fajta számlát. Amennyiben nem lehet, akkor milyen bankokat kellene megfontolnom, ami nem OTP bank?
Jelenleg CIB bankos vagyok.
Nem kellene a kérdezőt szétszedni.
A rendes bankszámla alatt arra gondolt, hogy nem diákoknak szánt díjcsomagú számla.
Kérdező, igen, persze lehet. Bankon belül átutalni is olcsóbb, a kérdés inkább az, hogy a CIB Banknál a nem diákszámlák díjai megfelelnek-e neked. Esetleg másik banknál szintén diákszámla, olcsóbb lehet.
Micsoda? Milyen kedvezményes számla?
Diákszámlát egyet tud nyitni a CIB-nél nyilván, a második már a szabadpiaci kínálatból lesz, ami lehet, hogy jóval drágább mint pl. az OTP Junior.
Mit nem értesz ezen? CIB-nél két diákszámlát nem tud. Milyen kedvezményes?
5-ös voltam.
Kérdező, mire kell a második számla pontosan? Egyáltalán nem biztos, hogy egy teljesen új számlára van szükséged, lehet, hogy egy alszámla is elég.
Amúgy ciben belül ingyen lehet utalni másik cibes számlára
5, a kérdést sem érted.
Van diákszámlája, és akar egy szerinte rendeset is. Ezért mondtuk neki, hogy a diák is rendes.
Majd jöttél, hogy a diák mellett lehet neki nem kedvezményes is. Ezért kérem, mondj egy okot, amiért a kedvezményes mellé kellene egy másik. De ugye ezt se értetted.
oké, helyesbítek, egy felnőtteknek való költséges számlát
de úgy gondoltam nyilvánvaló, hogy ha megnevezem a diákszámlát, akkor az, mint "kedvezményes", és a rendes, mint "költséges" számla
8. : hagyaték miatt kell nyitnom egy olyan számlát, ugyanis azzal tájékoztattak, hogy egy bizonyos összeg felett nekem egy új számlát kell nyitnom (olyat, ami a felnőtteknek is van, költséges), mert van egy korlát a diákszámlán, a birtokolható összeggel kapcsolatban
ha jól emlékszem mikor regisztráltam a diákszámlát, kellett egy olyan dologra válaszolnom, hogy nem fogok 1 millió forintnál többet kapni a számlára
ezzel kapcsolatban egy tanár tájékoztatott, így nem tudom pontosan mennyire igaz, de gondolom igaza lehet, amennyiben nem, nyugodtan helyesbítsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!