Mikor utalnak 2023-ba MKB Szép kártyára?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 22:41
3/10 anonim válasza:
Én ugyan OTP-s vagyok, nálunk minden hónap első napján. Ha hétvége, akkor az azt megelőző munkanapon. Illetve, ha most kezdtél új helyen, csak egész hónapban utalnak.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod 3-as.
2023. febr. 10. 09:34
5/10 Koplárovics Béci válasza:
A #3-as válasz meglehetősen félrevezető is lehet. Ez ugyanis az adott munkáltató szokásainak, cafeteria szabályzatának megfelelő rendszer. Másik munkáltatónál az időpontok, szokások, a szabályzat teljesen eltérőek lehetnek. Konkrétan ezért írtam, hogy "amikor csak akarnak". Igazából ez sem pontos, mivel kellene lennie egy cafeteria szabályzatnak, amiről belpéskor tájékoztatnak, sőt normális helyeken a tájékoztatás megtörténtét (vagy a szabályzat átvételét) aláírással kell elismerni.
6/10 anonim válasza:
A munkahelyed HR vagy munkaügyi osztályán kérdezd.
Nálunk pl minden hónapban utalnak. De az előző munkahelyemen negyedévente utaltak, de tudok olyan céget is aki egyszer utal márciusban és egyszer augusztusban l.
De nem csak mkb kártyára, hanem OTP-sre is, valamint minden más cafetériát így utalnak ki.
7/10 anonim válasza:
Nálam minden cég negyedévente fizet, negyedévet követő hó 5-én. És csak az jogosult, aki a munkanapok 90%-ban ténylegesen munkát végzett.
8/10 anonim válasza:
Ismeretes a nagy ocsmánykodás, miszerint a tavaly októberig utalt összegeket el kell költeni május végéig, mert különben 15% levonásra kerül. Akkor tulajdonképpen miért is hívják ezt pihenőkártyának? Ha a tavaly ősszel kapott pénzt SEM tehetem félre nyárra, mert akkor szokás nyaralni menni? És mire költsem el? Amikor nyomorultul az van, hogy alig fogadják el pár helyen még mindig, azok se a normális élelmiszerboltok, ahol előre be lehetne vásárolni - akkor minek ez az egész? Valakinek a zsebe teljen, meg költsön a bunkó magyar, hülyeségekre, csak hogy fogyjon el a pénze májusra, nyaralni meg megy a k erti patak partjára, meg nyáron éhezik majd, mert nem maradt pénze? Miféle meggondolás ez, legalább augusztus 31 lenne a végdátum, de nem május 31 - ki a lótúró franc megy május előtti hónapokban pihenni bárhová is??? Mikor iskolába jár a gyerek, meg a nyarat várjuk??? De persze pihenőkártyának hívják - épp csak lehetetlenné teszik a fejesek annak ésszerű használatát!!!!! Nem mindenki jár elit éttermekbe, mint a tisztelt "URAK", van, aki napi szendvicskéire költené a pénzt róla! Az meg hab a tortán, hogy véletlenszerű, hol milyen fajta SZÉP kártyát fogadnak el - ezt hívják fejlődésnek, 2023-ban??? Hová tart ez az ország?!?!?!?!
9/10 anonim válasza:
Koplárovics Béci megmondja a tutit!
10/10 anonim válasza:
Valamelyik otp-s dolgozó tudna arra választ adni, hogy most a januári meg februári szép kártya összegeket még nem kaptuk meg, mikor szokták általában utalni így év elején először?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!