Wise-on keresztül utaltam és hibát jelzett, a pénzt levonta. Most hol van a pénz?
Figyelt kérdés
Nem érkezett meg a magyar számlámra a pénz, mivel a wise-on azt írta, hogy "declined", szóval el se küldte, de akkor, hogy tudta levonni az összeget? Nem értem. Hol van akkor a pénz, ha a küldött kártyámról hiányzik az összeg és a küldött számlán sincs semmi nyoma. Cancel-öztem a tranzakciót. Írtam a wise-nak, hívtam is őket, nem vették fel hiszen elfoglaltak..
A kártyám az működik, azóta fizettem is vele számlát.
Vagy csak várjak és vissza refundozzák a pénzt?
2023. febr. 7. 15:07
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg igen, csak várni kell és visszakerül, mert csak zárolták az összeget. Bár ez a legvalószínűbb, ez csak egy tipp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!