Mondanátok az AWD cégről egy két infót?
Amúgy én semmi jót nem tudok róla mondani :(
Pár éve a pesti állásbörzén találkoztam az egyik képviselőjével, személyesen beszélgettünk, megnyerő külseje volt... Aztán meglátogattam a honlapjukat és pont volt olyan címszó, hogy hogy néz ki a tanácsadójuk egy napja... hát... az tette be nálam az ajtót! Most megint megnéztem, de már nincs ott.... Olyan volt hogy reggel 9-től este 9-ig melóznak...A kis lúzerek óráról órákra leírták hogy mit csinálnak, majd este 9-re bírták, hogy irány haza a családhoz...Nos, nem tudom milyen szülő az olyan akinek a gyereke még este 10-kor fent van, mert ugyebár az hogy 9-kor kiesik a kezedből a toll, az még nem azt jelenti, hogy otthon vagy! Én ekkor gondolkodtam el igazán, hogy akarom-e ezt az egészet. Igaz még nem tervezek gyereket, és igaz az is hogy munkamániás vagyok nő létemre, de azért én ezt már túlzásnak tartom, főleg úgy hogy hazaesel és még kedved sem lesz sehová sem menni, se kondi terembe, se barátokkal lógni... Nem ezért szereztem diplomát, hogy heti 5 napon keresztül 12 órázzak.... de Te tudod!
Amúgy az is feltűnt, hogy állandóan állásbörzén vannak, gondolom ha jól menne nem lasszóval kellene befogni az embereket, nemde?
Hol hallottál róluk?
Nem voltam állásbörzén. Még a nyáron kaptam lehetőséget, hogy az OVB-nél dolgozzak, de akkor visszautasítottam több ok miatt is. Most viszont szeretnék suli mellett dolgozni vmi olyat ami a tanulmányaimba vág. Így találtam őket, csak sajnos még nem hallottam róluk.
(Rugalmas munkaidőt írnak a honlapjukon, én viszont nem tudok napi 12 órát dolgozni.)
Jaj, hát a rugalmas munkaidőt nálam is elsütötték XD
Aztán kiderült (elszólta magát), hogy náluk azt jelenti, hogy ha az előírt 30 perces ebédszünetedet 35 perce "bővíted" akkor nem szólnak. Illetve nekik a reggeli 9 órás kezdés is annak számít... szóval nálam felejtős lett... de ha Te szereted a házalgatós melót (hogy a családodba ajánlgasd -ezt is mondta a pasi) akkor nyugodtan vállald el, vagy kérdezz rá náluk személyesen. Ha Pesten vagy, akkor most kint vannak a SYMA-ban, azt hiszem még holnap is kint esznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!