Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
411/849 anonim válasza:
Én nem tudom megnézni sem a firt, mert azt írja, hibàs jelszó az ügyfélkapunàl, pedig tuti jót írok be... :(
412/849 anonim válasza:
Péntek lesz az. Most hivtam őket hogy az intézmény tegnap hagyta jóvá Péntekre van nekem az utalás kiirva úgyhogy akinek folyósitható valószinüleg péntek a fix
413/849 anonim válasza:
Nembaj azis valami:D en mar ennek is orulok
414/849 anonim válasza:
Többször utalnak egy nap nem csak 8kor egészen 5ig szóval várható még , az a baj hogy ügyintézőről válogatja , nekem pl csak annyit mondott h 10 napon belül innentől de azt h ma v pénteken vagy jövő héten az nem sikerült , majd egy óra múlva hívom őket megint aztán hátha olyat kapok aki mást mond 🤣
415/849 anonim válasza:
Sziasztok!
Én ma reggel megkaptam. PTE ÁJK
416/849 anonim válasza:
ELTE-semmi, még az őszi félévem sincs lezárva a FIR-ben.
417/849 anonim válasza:
Igen. Tenyleg tobbszor utalnak osszel volt aki megkapta reggel mas meg keso delutaaan:))
418/849 anonim válasza:
BGE-s vagyok és még semmi, FIR-ben sem látom még hiába kezdődött el hétfőn.
419/849 anonim válasza:
Nekem is hajnalban vált folyósíthatóvá. Az ügyintéző azt mondta a héten ne is számítsunk rá mert nem fog jönni. 10 munkanap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!