Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
351/849 anonim válasza:
349 - ez biztos? nekem is ezt mondták, hogy a sulim(DE) nem igazolta vissza, közben igen.. vagy még mit kell visszaigazolni? szeptemberben pont ezt mondta nekem a TO, hogyha aktív a FIR-ben meg a Neptunban is, onnantól már az a DH dolga csak… Nem értem az egészet már komolyan.
352/849 anonim válasza:
Szerintem is igy van, a dh kozpont mindenkinek hazudgal szerintem
353/849 anonim válasza:
353
Szerintem itt nem a hazugsagrol vna szo; csak mivel nincs hivatalos adat ezert nem kuldhetnek ki semmit. Nalunk is ugyanez van a cegnel, amig nem kaptunk hivatalos infot az SZJA mentessegrol addig nem garantalhattuk hogy mizu.
354/849 anonim válasza:
Tudnak az ott dolgozók mindenről. Levelezést biztos olvasnak. Kellene lennie egy egységes kommunikációs irányelvnek is :) (nagy multinál dolgozom pont callcenterben)
355/849 anonim válasza:
Igen… foleg hogy csuszva volt es biztos nem 10diak jelzett hogy mizu…. Egy koremailt dobhattak volna ha random dolgokrol tudnak xd
356/849 anonim válasza:
A fir leallashoz annyit fűznék hozzá, hogy mi sem az adatkeresesben, sem a tamogatasi idő funkciokba nem vagyunk erdekeltek ami a dh-t illeti. Nekünk az adatlap - felvett képzések - képzési időszakok a lényeges menü és az nem lesz leallas alatt
357/849 anonim válasza:
Én is felhívtam ma őket, és elvileg én is benne vagyok az utalásban.
Szépen sorban csak megkapjuk.
Ahogy nézem egyetemfüggő. Pontosabban a regisztrációs héthez köthető, szerintem.
Yee!
358/849 anonim válasza:
Utolso valaszolo, es mar neked folyosithato a statusz vagy adategyeztetes? Illetve melyik egyetemre jarsz ha megkerdezhetem?
359/849 anonim válasza:
Tobbiek akik nincsenek a holnapiba, remenykedjunk a pentekbe talan…🥹
360/849 anonim válasza:
Aki BGE-re jár, tudnak valamit esetleg?
Nekünk ugye vasarnap lett vege a beirstkozasnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!