Miért számol fel a bank díjat, ha használom a bankkártyámat (Mastercard)?
"Miért számol fel a bank díjat, ha használom a bankkártyámat (Mastercard)?"
Ez egy extra díjfelszámítás azoknak, akik nem tudják megtalálni és elolvasni a számlájukra és kártyájukra vonatkozó kondíciókat.
Azért tettem fel általánosan a kérdést, hogy ez vajon valami központi dolog-e, mert eddig nem így volt, máshol sehol a világon nincs így.
Reméltem, hogy érkeznek esetleg olyan válaszok, hogy "érdekes, nekem nem" vagy "nekem is, ez normális", de úgy tűnik a kérdező leoltása fontosabb, főleg neked 6-os, örülök, hogy szántál időt a napodból a gúnyolódásra, megtisztelve érzem magam.
Egyébként Raiffeisen Bank, de akkor úgy is kérdezhetném, hogy másnak is számol fel a bankja normál üzletben történő vásárlás után tranzakciós díjat a bankja? Szerintem ez nem normális, de igaz, hogy a magyarországi bankolásban még sok másik dolog nem normális.
" másnak is számol fel a bankja normál üzletben történő vásárlás után tranzakciós díjat a bankja?"
Látod ez egy valódi kérdés. De nem ezt kérdezted. Hanem azt, hogy Neked "miért számol fel a bank díjat". Anélkül, hogy megírtad volna, hogy melyik bank, melyik számla és mi van a forintok mellé írva.
És válasz az új kérdésre: Nekem sem a Raiffeisen, sem a K&H nem számol fel semmit az áru árán felül.
És szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy neked sem. Valamit elnézel. Pl. lehet, hogy az SMS díját látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!