Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért számol fel a bank...

Miért számol fel a bank díjat, ha használom a bankkártyámat (Mastercard)?

Figyelt kérdés
Eddig a kereskedőket terhelte a kártyahasználat díja, ez megváltozott? Igaz, hogy csak pár forintot vásárlásonként, de ha ez így van, én elvből befejezem használni a bankkártyát, ilyen a világon nincs máshol.
2023. jan. 8. 15:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk, hogy neked miert szamol fel? Melyik banknal vagy es mi a szamlacsomagod neve?
2023. jan. 8. 15:25
 2/28 anonim ***** válasza:
Lehetséges
2023. jan. 8. 15:40
 3/28 anonim ***** válasza:
24%
A bank a létező legsmucigabb és számomra legfölöslegesebb dolog a világon. Csak azért van, mert a munkabért nem lehet máshogy kérni, ráadásul bizonyos esetekben csak úgy, az engedélyem nélkül is lenyúlhatnak róla pénzt például ha én nem ismerek el egy tartozást és ezért nem fizetem ki (vagy nem akkora összegben és ezért csak részben), akkor is leinkasszózzák róla az engedélyem nélkül. Ha tehetném nem lenne, jól elvoltam nélküle a készpénzzel. Ráadásul a kereskedőket is megsarcolják ha kártyával fizetek. Köcsög banda!
2023. jan. 8. 15:47
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
#3 lehet a munkabert keszpenzben is kerni.
2023. jan. 8. 16:00
 5/28 anonim ***** válasza:
Melyik bank ez?
2023. jan. 8. 16:00
 6/28 krwkco ***** válasza:

"Miért számol fel a bank díjat, ha használom a bankkártyámat (Mastercard)?"

Ez egy extra díjfelszámítás azoknak, akik nem tudják megtalálni és elolvasni a számlájukra és kártyájukra vonatkozó kondíciókat.

2023. jan. 8. 16:14
 7/28 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel általánosan a kérdést, hogy ez vajon valami központi dolog-e, mert eddig nem így volt, máshol sehol a világon nincs így.

Reméltem, hogy érkeznek esetleg olyan válaszok, hogy "érdekes, nekem nem" vagy "nekem is, ez normális", de úgy tűnik a kérdező leoltása fontosabb, főleg neked 6-os, örülök, hogy szántál időt a napodból a gúnyolódásra, megtisztelve érzem magam.

Egyébként Raiffeisen Bank, de akkor úgy is kérdezhetném, hogy másnak is számol fel a bankja normál üzletben történő vásárlás után tranzakciós díjat a bankja? Szerintem ez nem normális, de igaz, hogy a magyarországi bankolásban még sok másik dolog nem normális.

2023. jan. 8. 17:40
 8/28 anonim ***** válasza:
En Raiffeisennel vagyok es nem szamol fel termeszetesen. De meg mindig nem sikerult leirnod, hogy milyen szamlacsomagban vagy.
2023. jan. 8. 17:53
 9/28 xswerdy ***** válasza:
nem jellemző, hogy ilyenért díjat számoljanak, de lehet olyan bank, aki mégis így tesz.
2023. jan. 8. 17:58
 10/28 krwkco ***** válasza:

" másnak is számol fel a bankja normál üzletben történő vásárlás után tranzakciós díjat a bankja?"

Látod ez egy valódi kérdés. De nem ezt kérdezted. Hanem azt, hogy Neked "miért számol fel a bank díjat". Anélkül, hogy megírtad volna, hogy melyik bank, melyik számla és mi van a forintok mellé írva.

És válasz az új kérdésre: Nekem sem a Raiffeisen, sem a K&H nem számol fel semmit az áru árán felül.

És szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy neked sem. Valamit elnézel. Pl. lehet, hogy az SMS díját látod.

2023. jan. 8. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!