Létezik olyan hogy háztartási pénzügyi tanfolyam? Azt írtam hogy nem befektető tanácsadó akarok venni vagy bármi ilyesmi hanem csak azzal szeretnék tisztában lenni hogy a saját kicsi vagyonomat mikor mibe érdemes befektetni
Mivel a könyvelő adatokból dolgozik, ha te nem adsz elégséges adatot, akkor a könyvelő sem fog tudni csodát tenni. Arra meg gyakorlatilag nincs esély, hogy mindent felsoroljon. Nézd meg hány oldalas az adóbevallás, valamint a kitöltési útmutatója, aztán rájössz, hogy miért. És akkor ez még csak az szja, rengeteg egyéb kedvezmény jöhet még szóba, amit te is említettél.
A mi irodánknak volt amúgy hasonló mentorprogramja, néha még most is jelentkeznek rá, de már nem hirdetjük, pont az általad is felvázoltak miatt.
Amúgy nem értettem félre. Ha elmondom neki mit tudtam meg akkor megcsinalja azt amit nelkule is meg tudnék csinálni
Nem olyan nehéz beírni egy számot egy oszlopba, megtudni se nehéz hogy jogom van e hozzá, az igazán nehéz megtudni hogy mi az ami egyáltalán felmerülhet. De akkor ehhez nem jó a könyvelő. Csak arra jó tehát ami nélküle is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!