Melyik bankot válasszam ? OTP, Erste
Én OTP-s vagyok, tehát arra szavazok.
De egyébként a főbb kérdés az, hogy milyen funkciókra van szükséged és mennyi pénzt áldozol a szolgáltatásokért.
OTP-nél szinte minden van, évi párezer forintért nekem megéri.
Ha sokat utalsz nagy összegben, akkor Raiffeisen Gold 2.0.
Ha ingyen hitelkártya kell, akkor K&H prémium.
Ha rendszeresen váltanál kis összeget devizára magyar számlán, akkor OTP Árfolyam+ kedvezményes számlacsomag elem.
"Ha rendszeresen váltanál kis összeget devizára "
Erre a Revolut a legjobb.
Kérdező
Attól függ, hogy mire használnád a számládat.
Nekem csak fizetést fogadni, kártyával vásárolni kell, ezért CIB-nél nyitottam számlát.
Itt tudod a neked legmegfelelőbbet kiválasztani:
Lemaradt 2 lényeges szó az idézetedből.
"Ha rendszeresen váltanál kis összeget devizára magyar számlán..."
OTP kb. csak azért jó, mert elég nagy a fiók meg ATM hálózata.
CIB egyébként szerintem jó, ott a mobilbank kicsit problémás, meg szarabbak a devizaárfolyamai.
Ersténél csak hitelkártyám van, viszont sok baj van velük, a funkciók nagy része nem érhető el a mobilbankon. Meg imádnak telefonon mindenféle hitelajánlatokkal zaklatni.
"Lemaradt 2 lényeges szó az idézetedből."
Nem véletlenül maradt le, magyarországi számlán nincs értelme devizát váltani!
"szarabbak a devizaárfolyamai."
Ezért /is/ tartottam meg mellette a Revolutot.
"Nem véletlenül maradt le, magyarországi számlán nincs értelme devizát váltani!"
Igazad van! Fő a magabiztosság!
Teljesen felesleges azzal foglalkozni, hogy mi van leírva a hozzászólásokban vagy hogy mik a tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!