Ha házra gyűjtünk pénzt, mibe érdemes fektetni jelenleg? Esetleg van valami jó lakástakarék?
9: a Bankmknitornak volt egy jó cikke (persze nem találom), de már a Cetelem oldala is tapasztalatból mondom, hogy hiteles információkat ad erről a számláról.
11:
Szívem szerint legjobb lenne a lakás 🤣 csak férjem mindig azzal jön, hogy 2 gyerekkel az nem lesz jó, nem tudnak kimenni az udvarra, meg ő szeret füvet nyírni stb. Egyébként a lakások is már 18-20 millió körül vannak és akkor van 58 nm :/
13: De most az első ingatlant keresitek, kettőtöknek, ill. max. 1 gyerekre....
Mire lesz 2, eltelik 6-8 év, akkor ráér az új ingatlan.
A szükségesnél nagyobb ingatlant fenntartani az elszegényedés receptje. Mindig a meglévő élethelyzetre vesszük ezért...
3 szoba amúgy 4 embernek is bőven elég, de ha kell nagyobb, ráér akkor keresni az újat, mikor már a kisebb is megy iskolába.
15: A Magnet bank egy érdekes filozófiát képvisel, és ebben nem találtam meg az én szerepemet, de ez változhat. 25 éves korom óta azt képviselem, ami nekem is segített: Kilépni az OTP köreiből és tudatosan tájékozódni a pénzügyi megoldásokról. Amennyiben pedig véletlenül félretájékoztatnak , vagy nem a feltételek szerint működnek, ott vissza kell kérni, ami az ügyfélé.
A hitelek összetettebbek a folyószámla vagy értékpapírszámla termékeknél, ott nem akarom azt állítani, hogy könnyű eligazodni mindenkinek.
A Magnet Bank tehát egy nemes megoldás lehet számlára, megtakarítási oldalon nem ismerem, csak a hiteleseket segítő mentor plusz betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!