Fundamenta lakástakarék ügynök?
Figyelt kérdés
Gondolom sokaknak jár le a 4 éves szerződés mostanában (hiszen 2018 végén szántották be az egészet).
Hívott egy ügynök, hogy személyesen mindenképp találkoznunk kell (persze fogalmam sincs miért, minden papírt benyújtottam már).
Rám akarnak sózni valami vackot?
2022. okt. 29. 15:41
1/2 A kérdező kommentje:
Eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Gondolom sejtette, hogy nekem nem fog tudni semmi vackot eladni.
2022. nov. 13. 14:25
2/2 anonim válasza:
Ha elhívott, akkor pont azért tette, hogy behúzzon valamibe. Fiatal vagyok, engem is behívott egy nálam alig pár évvel idősebb ,,mentor" néhány éve. Tudtam jól miért keres, udvariasságból azért elmentem, hogy a végén elutasítsam. Egy sráccal voltam bent egy rutinosabb ügynöknél. A szokásos dumák is megvoltak, mint a ,,Hol látod magad 10 év múlva?" meg a többi. Pénzügyi hatósági vizsgát is kell tenni az MNB-nél, vállalkozóit ki kell váltani. Később céges BMW is járna. Engem nem győzött meg, a srác viszont nagykanállal ette a dumát. A legvégén elhangzott az ,,Üdv a csapatban!" szövege is. Adtak egy csekket, amit a pénzügyi hatósági vizsgához kellett volna befizetni. Azonnal visszaadtam a mentornak a csekket, hogy meggondolnám még ezt. A másik srác meg mint a villám, úgy húzott el vele a postára. Faterékkel is próbálkoztak már a porszívóügynökig mindennel. Pont az apám csinálta azt amit én: egy porszívóügynök addig hívogatta erőszakosan, amíg bele nem ment egy bemutatóba. Előtte leszögezte, hogy nem fog semmit sem venni. Eljött, megmutatta hogy mit tud az a vacak, a végén aztán megpróbált még erőszakoskodni. Ekkor az öreg kirakta az ajtón mindenestül, az anyjába is elküldte. Ekkor gyerek voltam még, de amikor idősebb lettem akkor szólt, hogy óvatosan, mert főleg fiatalokat szeretnek behálózni. Egyik volt osztálytársam gimi után belement, úgy tudom belebukott. Volt aki írt nekem az ismerősi körből, hogy belemenjen vagy sem. Megfogta hogy egy hét alatt egy valag pénzt kereshet, akkor dolgozik amikor akar, home office stb. Leírtam hogy a megtévesztés s a manipuláció az elsődleges eszközük, betanult rizsázás az egész. Ehhez meg családi kapcsolatokat, barátságokat kellene kockáztatnia. Néha én is megdöbbenek hogy egyesek milyen toborzó szövegeket tudnak írni. Páromnak szoktak emailben írni, némelyik egész kreatív. Sokan meg elhiszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!