Ebben az esetben meylik a jobb döntés? hitelkártya, személyi kölcsön, vagy folyószámla hitel?
500 ezer fizum havonta érkezik a sázmlámra. Sajnos képtelen voltam fizetni az adót, iylen oylan váratlan kiadásokat éppen hogy fedeztem.
ősz óta 260 ezer forint tartozást felhalmoztam a NAV felé, tartok attól, hogy leinkasszóznak.(szja-s voltam de most már alkalamzott leszek és igy nem én fizetem havonta a járulékokat)
illetve van egy 140 ezres további tartozásom.
400 ezer kellene 1 héten belül, amit egész egyszerűen nem tudok máshogy előteremnteni, csak a fenti 3 opció valamelyikével.
mivel hirtelen kellene ez a 400 ezres egyszeri összeg---melyiket javasoljátok?
nem értem a folyószámla hitel működését. Ha én azzal igénylek 400at, úgy értelmezem havonta 400 pluszt adnak, ami nekem nem kell hogy állandóan jöjjön, csak most egyszer. - Mennyi ennek a törlesztési ideje?
Cetelem minimum 400at ad 24 hónapra, ez elég egyértelmű. De oylan konstrukciót keresek ami 12 hónapra szól. (minél előbb le akarom tudni))
hitelkártya is hasonló a folyószámlához??
köszönöm a válaszokat.
Lehet, hogy már késő de a NAV nem ad részletfizetést?
Én a lakásvásárláskor kértem a vagyonszerzési illetékre.
Arra alapból 12 hónap kamat mentesen járt, de írtam nekik egy szerelmes levelet, amiben kértem, hogy legyen belőle inkább 24. Simán megadták :)
A 920 ezer tartozásra így felszámoltak 6 ezer forint kamatot. Igaz ez 2021ben volt, ezért a kamat most már tuti többre jönne ki, de még így is olcsóbban mérik mint a bankok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!