Jogosan féltem az adataimat, ha internetről vásároltam bankkártyával? Érdemes lenne ezért új számlát nyitni és átmenteni rá a pénzem?
Fizetős tartalmat vásároltam az internetről. A kártyán szereplő adatokat kellett megadni, kártyaszám, név, lejárat, cv, stb..
Átirányított az OTP-s oldalra, kaptam SMS-ben kódot, amit meg kellett adni a vásárláshoz, szóval szabályosan ment minden.
Viszont most már társította a felhasználói fiókomhoz a kártyaszámot és a következő tartalmat már 2 kattintással meg tudtam venni, amit furcsálltam.
De nem lesz ebből gond? Meg tudják tenni, hogy lenyúlják a pénzem? Ugye ezen van a megtakarításom nagyrésze, ide kapom a fizetésemet is.
Eddig 3 szolgáltatónál fizettem így, kártyával
-Battle.net
-ManyVids
-Clips4Sale
"ezen van a megtakarításom nagyrésze, ide kapom a fizetésemet is."
Nem ajánlott minden pénzedet, pláne a megtakarításaidat csak úgy a folyószámlán tartani.
Már csak azért sem, mert ott rosszabbul kamatozik, mintha legalább lekötnéd, vagy valamilyen befektetésben tartanád.
De ha ennyire aggódsz miatta, hogy megadtad a bankkártya számodat, akkor pláne célszerű a pénz nagy részét lekötni, vagy áttenni egy megtakarítási számlára, hogy minél kisebb összeghez férjen hozzá a kártyád.
Ha meg van és mégsem használsz webkártyát, akkor nem aggódsz eléggé a pénzed miatt...
Azóta megcsináltattam a webkártyát.
Mivel eddig mindig kért SMS-és megerősítést, így biztonságosnak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!