Kint voltam Angliába dolgozni, csináltattam HSBC bankkártyát. Miért nem tudok róla internetről vásárolni? Mármint Angliai oldalról, egyszerűen nem enged vele fizetni. De miért?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 13:04
1/3 anonim válasza:
Milyen a kártya típusa? Ha alkalmas internetes vásárlásra, tehát szerepel rajta CVV kód, akkor használhatod bármely oldalon.
2/3 A kérdező kommentje:
HSBC Visa. Van cvv kód, meg kint is vasaroltam rola neten, de itthon egyszeruen nem engedi h angol oldalrol vasaroljak mint ha letiltottak volna
2013. dec. 30. 09:09
3/3 anonim válasza:
Nekem is van HSBC kártyám. Amikor igényelted a kártyát a banki ügyintéző felajánlotta az online banking opciót, amit te valószínűleg nem kértél. Függetlenül attól, hogy credit card (hitelkártya) vagy debt card (alap bankkártya) tulajdonos vagy az online banking lehetőség mindig rendelkezésre áll, csak aktiválni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!