Eltűnt az átutalási megbízási papírom,mi tévő legyek,hogy a K&H Band be tudjon azonosítani? Írtam az e-mail címükre,de eddig még semmi válasz.. Lent találjátok,azt az e-mail,amit küldtem nekik.
Az alábbi átutalási megbízás papírból van itthon sok,csak ugye nagymamám adatai hiányoznak,és sajnos én nem nagyon értek hozzá,hogy jól legyen kitöltve,ebben kérném a segítségüket,ha nem haragszanak meg,mutatok pár képet,hátha így könnyebben tudnának segíteni,hogy mit hová kell majd írnom,nem szeretném elrontani.
Küldöm a képeket,remélem segítenek majd Önöknek.
Kérem ne haragudjanak a sok képért,azért küldtem,hátha segítségükre lesz,anyukám nincs itthon,apukámat elvesztettem(súlyos betegségben),nagymamámnak kellene majd aláírnia felül az átutalásos papírt,a többit csinálnám én,csak ugye,mint említettem,nem tudom hogyan...
Domaszéken a Takarékban kaptam ilyen kis papírt,meg is volt,most meg nincsen sehol...
Még egyszer köszönöm a segítségüket,kellemes ünnepeket kívánok!
Valahogyan csak meg lehet ezt oldani.
Köszi,hogy írtál ;)
A nagymamádé a számla?
És szerintem csak olyan bankfiókban lehet adni átutalási megbízást, amelyik bankcsoportnál a számla van. Emellett a Takarékbankos nyomtatványt nem fogadják el a KandH-ban.
Van a KandH-nál olyan szolgáltatás, hogy csak egy ládába kell bedobni az átutalást kérő papírt? A Budapest banknál régen volt ilyen lehetőség, de a KandH-nál nem láttam ilyet.
Ha személyesen akarod átadni egy ügyintézőnek, akkor nem lesz elég egy aláírt papír. Vagy a számlatulajdonos vagy egy meghatalmazott jogosult bejelenteni a kérést.
De lehet, hogy tévedek. Én neten szoktam intézni az átutalásokat.
Köszi 5.
Igen,nagymamámé a számla,nem is olyan régen voltunk utalni pénzt a K&H-nak,ide ahol élünk,mamám aláírta ott fent,én meg írtam a többit,adták a rózsaszínes(indigós) kispapírt,meg is történt az utalás a K&H-nak,most meg nincs meg az a fontos papír,pedig mindenütt kerestük.
Ahol lakunk,elvitt engem egy ismerősöm,mondta,hogy mit töltsek ki a papíron,lebélyegezte,és kész.
Remélem érthetően írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!